Hovudside

Slik fjerner Carpet Glue Fra Trapp

by Walther

Selvklebende gjør underverker for å binde ting sammen. Deretter kommer en tid når du ønsker å trekke dem fra hverandre igjen, og at smitte av herdet lim som er igjen. Selv teppe lim kan være sta, vil litt utholdenhet og litt forsiktig fjerne den uten å skade den underliggende materiale. Hold underliggende materialet som du samle forsyninger. Hvis det er noe som vil lett bli skadet, må du huske å kjøpe lim remover som ikke er for etsende.

Bruksanvisning


•  Citrus-baserte lim fjernere blir ofte ansett som den sikreste og enkleste å bruke, men hvis du fortsatt er bekymret for å skade den underliggende materiale, teste en liten mengde av limet remover på den for å se om det fører til skader. Hvis den gjør det, vask umiddelbart med en fuktig klut.

•  Hvis stedet ble igjen uskadet, påfør lim remover til herdet lim. Den skal dekke limet helt slik at den kan gjøre jobben sin. Sørg for å la det sitte i henhold til produsentens instruksjoner.

•  Skrap limet bort med en plastsparkel. Ikke bruk for mye kraft eller du kan forårsake skade på trappene.

•  For å bli kvitt eventuelle gjenværende limrester, påfør en liten mengde lim remover til området, la det sitte en stund og skrubbe området med en fuktig fille.

Tips og advarsler


  • Selvklebende vers tendens til å komme i to typer, væske og lime. Bruk lim stil for vertikale flater.
  • White spirit vil fungere for noen typer lim. Hvis limet er tan eller mørk brun, bør white spirit arbeide og vil ikke være like sannsynlig å skade materialer.