Hovudside

Hvordan beregne kostnadene for Kontorrengjøring

by Walther

Hvordan beregne kostnadene for Kontorrengjøring

Å ha et kontorbygg renset er noe som må gjøres jevnlig, slik at arbeidsmiljøet kan bli ren og organisert. Mange biter av kontorutstyr som shredders, faksmaskiner og kopimaskiner kan generere ekstra støv og rusk som må rengjøres ukentlig om ikke daglig. De fleste store kontorer med ansatte i 25 eller mer ikke bare trenger deres kontorer renset de kan også trenge søppel tømt og papirprodukter erstattet på en jevnlig basis.

Bruksanvisning


•  Mål opp arealet for område som trenger å bli renset med målebånd. Dette kan gjøres ved å skrive ned målene av lengden og bredden av rommet. Multiplisere lengde ganger bredde for å finne arealet beløp. For spesielle formede områder som trekant formet --- multiplisere bunnen av høyden og deretter dele dette beløpet med to. Hold oversikt over disse målingene.

•  Bestem hva grunnleggende oppgaver må være oppfylt. Grunnleggende oppgaver kan omfatte støvsuging, støvtørking, vindusvask, tømming søppel, vaske vegger og tørke ned kontormøbler som pulter og stoler. Ifølge Buyerzone.com gjennomsnittlig kontor rengjøring for en gang i uken, starter fire ganger i måneden mellom $ 150 og $ 300 for bare grunnleggende tjenester. Noen rengjøringsselskaper betalt flat avgifter, men mange charge 25 til 50 cent per kvadratmeter.

•  Avgjør om det er noen store rengjøringsjobber som må være oppfylt for eksempel å flytte arkivskap, kopimaskiner og tunge tabeller og støvtørking og rengjøring av gulv under. Hvis tepper må være damp rengjøres eller gulv slipt til en skinne må du huske å merke seg når og hvor ofte det må gjøres. For spesielle store rengjøringsjobber, er den gjennomsnittlige engangs koste rundt $ 20 til $ 50 per time.

•  Velge spesielle oppgaver som å fylle alle de toalettpapir holdere, holde papirhåndklær lager, såpedispensere full, å være ansvarlig for resirkulering områder og gjør at kopipapir er godt lager er ekstra tjenester som kan føre til ekstra kostnader ved rengjøring selskapet . De fleste av disse kostnadene er minimal, noen rengjøring selskaper legger bare en ekstra $ 10 til $ 25 per besøk, men eieren må levere varene.

•  Skriv ned alle de oppgaver som må være gjennomført og hvor ofte de må gjøres før du ringer et rengjøringsfirma for et tilbud.

•  Velg en profesjonell kontor rengjøringsfirma fra House-cleaning-services.com eller arbeide med en hederlig virksomhet som er i området der kontoret ligger. Når du ringer, må du huske å forklare til dem alle de oppgaver som må gjøres og hvor ofte de trenger å besøke. Spør hvor mye ekstra de tar betalt for spesielle oppgaver og rengjøringsjobber. Hold deg til et budsjett som er overkommelig for virksomheten.

•  Merk den endelige pristilbud. Hvis beløpet er innenfor budsjettet, bør du vurdere å ansette teamet å rydde kontoret. Ikke vær redd for å få flere sitater og forhandle priser som mange bedrifter vil konkurrere om tjenester.

Tips og advarsler


  • Vurdere å ha ansatte utfører visse rengjøringsoppgaver å minimere mengden en betalt selskapet har å do.Be beskrivende med kontor rengjøring behov. Hvis vindu vask og børsting av fronten foajeen er av stor betydning, oppgi dette til rengjøring selskapet slik at de tar spesielle notice.Ask for rabatter og spør om rengjøring selskapet kjører noen nye forretnings spesialiteter.
  • Sjekk ut selskapets historie gjennom Better Business Bureau.