Hovudside

Boxelder Identifikasjon

by Walther

Den Boxelder, en art av lønne innfødt til øst og sentrale deler av USA, vokser ofte langs bredden av elver og bekker i naturen. I noen områder har sin evne til å spre seg ved frø ledet tjenestemenn til å klassifisere det som slankere eller invasiv. Identifisere en Boxelder krever en kunnskap av sine fysiske egenskaper.

Generelt


Sjekk treet som du ønsker å identifisere for den modne Boxelder lys grå til mørk brun bark med rygger og furer. Men husk at unge boxelders har glatt bark. Boxelders typisk nå om lag 60 meter høy ved forfall og har ofte flere stammer snarere enn en enkelt hovedstamme. Treet viser en erigert vekst vane med en avrundet krone. Inspisere stammen eller lavere stammer for skudd. Skadede boxelders ofte spire i dette området.

Bladene


Bladene av Boxelder kommer i form av en forbindelse, noe som betyr at hvert blad består av flere brosjyrer. Vanligvis 06:57 brosjyrer omfatter hvert blad. Viser seg overfor hverandre på bladstammen, bladene varierer fra ca 5 til 8 inches lange, med hver paknings omtrent 2 til 4 inches i lengde og 1 til 2 1/3 inches i diameter. Du bør se kurs-toothed kanter på løpesedlene, hvis bladene kommer fra en Boxelder.

Blomster og frukt


Forskere klassifisere boxelders som dioecious, noe som betyr at hvert tre bjørner bare mannlige blomster eller bare kvinnelige blomster. Noen få unntak fra dette finnes, men ikke nok til å endre treets klassifisering. De små, gul-grønne blomster vokser ca 2 inches lang. Blomstene produserer en frukt som kommer i bevingede par. Den blek gul frukt, omtrent 1 til 2 inches i lengde, vises på slutten på en lang stilk og bærer et enkelt frø. Bare boxelders bærer kvinnelige blomster produsere frø.

Bugs


En uvanlig måte du kan identifisere visse Boxelder trær er å se etter en bestemt type insekt som legger sine egg på den kvinnelige Boxelder. Disse feilene, kalt Boxelder bugs, invadere stammen, greiner og blader av Boxelder i midten av sommeren. Den voksne Boxelder bugs har en svart og oransje eller rød farge, med tre striper rett bak deres hode, vinger og lange antenner. Umodne bugs, kalt nymfer, viser en lys rød farge, som blir svart og rød eller oransje som de modnes, ifølge University of Minnesota Extension.