Hovudside

Hvordan Spenn Broken Spring på en garasjeport

by Walther

Hvordan Spenn Broken Spring på en garasjeport

Garasjeporter bruke enten strekkfjærer på hver side av døren eller torsjonsfjærer som rir på en aksel over døren. Uunngåelig en våren pausene på det mest inopportune tid. Torsjonsfjærer kan bli midlertidig løst ved å klemme våren med en klemme. Selv om dette er en nyttig midlertidig løsning, må være svært påpasselig med å unngå skader. Springs løfte vekten av garasjeporten, og derfor er under ekstrem spenning. Torsjonsfjærer krever spesielle solide stål svingete barer å avvikle fjærspenningen. Dette er en reparasjon som du bør leie en profesjonell for, hvis du ikke er 100 prosent komfortabel med å gjøre selv.

Bruksanvisning


Klem våren


•  Lukk garasjeporten og låse døren. Hvis du har en garasje døråpner, trekk ut åpneren strømledningen fra stikkontakten i taket. Låse et par skrustikke grep over den fremre kanten av døren spor over det andre hjulet. Kjevene av skrustikke grep vil sitte over toppen av rullen som en ekstra lås til døren.

•  Sett opp en gardintrapp under området av den ødelagte torsjonsfjæren. Løsne justeringsskruene på svingete kjegle av den ødelagte våren med en 3/8-tommers skiftenøkkel. Viklingen konus er enden av fjæren som peker mot portskinnen. Våren har ingen spenning om det er ødelagt. Ikke løsne den svingete kjegle på en ubrutt våren.

•  Fjern de to festemutrene på fjærklemmen. En fjærklemme ligner en meget liten u-formet lyddemper klemme. Klemfjærer er tilgjengelig hjemme forbedring sentre. Fjern festeplaten at "U" delen av leirene innstikk inn. Sett bladet på en flat skrutrekker i mellom den ødelagte polen og første ubrutt coil av våren på enden som festes til sentrum braketten.

•  Plasser skrutrekker seks inches bak bruddet i spolen. Lirke spolen hverandre nok til at du kan sette den ene enden av fjærklemmen i mellom de to spoler. Den gjengede enden av klemmen skal vende mot utsiden av fjæren. Fjern skrutrekkeren og sette den mellom den ødelagte spiral av den svingete kjegle slutten av våren.

•  Skyv svingete kjegle slutten av våren over til den andre våren halvdel. Manøvrere den andre enden av fjærklemmen i mellom den brutte spole av vikle kjegle halvdel mens nysgjerrige spolen fra hverandre med en skrutrekker. Fjern skrutrekkeren når våren klemmen er godt innenfor den ødelagte coil.

•  Plasser festeplate over de to endene av fjærklemme, og træ de to festemutrene på fjærklemme. Stram festemutterne med en 7/16-tommers pipenøkkel. Dette sikrer holdeplaten tett mot våren spoler og trekker våren klemme tett mot spoler.

Sikring av Door Kabler


•  Kontroll kablene der de passer over tromlene på hver ende av vridningsaksel. Trommene er de store hjulene ved siden av sporet på torsjon aksel. Hvis du har en to fjærsystem, bør kablene fortsatt være på trommelen. Den andre våren holder nok spenning til å holde kablene på plass. Ikke gjør noen justeringer på trommer eller kabel på en to fjærsystem. Hvis du har bare en fjærsystem, er sjansen stor for at kablene er av trommene. Plasser gardintrapp i henhold venstre side trommelen.

•  Løsne justeringsskruene som fester kabeltrommel til torsjon akselen med en 3/8-tommers skiftenøkkel. Trekk enden av kabelen mellom baksiden av trommelen og veggen. Roter trommelen slik at sporet for kabelen peker opp. Sett enden av kabelen inn i sporet på trommelen. Det er en knott i enden av kabelen som passer inn i den indre kanten av sporet for å feste kabelen. Roter trommelen mot deg for å stramme kabelen. Sørg for at trommelen er mot slutten braketten. Ta tak i trommelen og dra mot deg, mens du skrur til settskruene.

•  Hold trommelen på plass for å holde kabelen stram. Låse et par vice tak over toppen av skaftet med håndtaket på skrustikke grep hviler mot veggen over skaftet. Dette vil låse den torsjon akselen på plass og holde kabelen stram.

•  Flytt gardintrapp til høyre side av døren. Løsne justeringsskruene på høyre side trommel og koble kabelen på samme måte som venstre. Hold trommelen stramt å stramme kabelen og fest trommelen på plass med festeskruer. Reposisjonere gardintrapp under svingete kjegle av den ødelagte våren.

Legge Spring Tension


•  Marker en linje på tvers av lengden på våren med en tykk fett blyant eller spraymaling. Som du vikle fjæren, vil denne linjen viser deg hvor mange svinger er på våren. Når vikle fjæren på en 7-fots dør, vil du syv svinger. Åtte-fots høye dører krever åtte svinger.

•  Sett inn en stål svingete bar inn i hullet på den svingete kjegle mot deg. Trekk opp på svingete bar til du kan plassere den andre svingete bar inn i neste hullet. Trekk den første svingete bar ut av svingete kjegle når den andre bar er sikkert i det andre hullet.

•  Hev andre svingete bar til neste hull i den svingete kjegle vender mot deg. Sett den ledige svingete bar inn i hullet sikkert. Fortsett denne svingete til du har riktig antall vertikale linjer på våren for det antall omdreininger som er nødvendige. Malingen eller fett blyant linje du gjort horisontalt på våren vil lage horisontale linjer når du vikle fjæren. Hver omdreining av våren legger spenning på at du vil føle når svingete. Hold svingete sikkert når svingete fjærene.

•  Hold svingete godt inn i hullet på svingete kjegle med hånden når det passende antall linjer er på våren. Stram justeringsskruene på svingete kjegle med en 3/8-tommers skiftenøkkel for å feste våren til torsjon aksel. Sakte slipper grepet på den svingete bar, og fjerne den svingete bar fra kjeglen. Unclamp tvingegrepene fra torsjon aksel.

•  Flytt gardintrapp ut av veien, og fjerne skrustikke grep fra døren spor. Lås opp garasjeporten eller koble garasjeportåpner strømledningen til taket uttaket.

Tips og advarsler


  • Dette er en midlertidig reparasjon. Kalle en profesjonell service for å erstatte den ødelagte våren.
  • Du kan ikke klemme forlengelse fjærer.
  • Torsjonsfjærer har nok spenning til å løfte en garasjeport som er minst 150 kg. Du må være helt komfortabel med å gjøre dette prosjektet eller ringe en profesjonell til å betjene garasjeporten våren.