Hovudside

Hvordan Gjødsle Citrus

by Walther

Hvordan Gjødsle Citrus

Sitrustrær er tunge feeders, og trenger gjødsling gjennom året for å produsere den beste frukten. Mange gartnere liker å ha en sitron, grapefrukt eller appelsintreet i hagen deres, men lurer på hvorfor deres treet produserer ikke frukt. Riktig gjødsling er et skritt i riktig retning for en støtfanger avling.

Bruksanvisning


•  Gjødsle den nylig plantet eller ung sitrus treet hver måned i løpet av våren og sommeren, og hver tredje måned i løpet av høsten og vinteren. For trær, gjødsle tre ganger i løpet av våren og sommeren, og eliminere høst og vinter feedings.

•  Velg en gjødsel spesielt formulert for sitrus. Sitrustrær foretrekker en litt sur jord, og krever også høyt nitrogeninnhold for den beste frukten. Citrus-spesifikke gjødsel tilby den rette balansen av næringsstoffer.

•  Spray flytende gjødsel på bladene på treet, sprøyting å skyll toppen og bunnen av alle bladene. Bland som anvist på pakken.

•  Spre granulert gjødsel under drypp linje, som er på kanten av treets tak av blader. Ikke plasser gjødsel mot stammen av treet. Vann i grundig etter gjødsling.