Hovudside

Hvordan kan jeg stoppe min Farm Pond lekker Do?

by Walther

Farm dam lekkasje er en ganske vanlig problem og vanligvis stammer fra en rekke problemer. Noen ganger bakken selv er for porøs til å virkelig holde og holde vann. Noen ganger demningen er feil konstruert for å holde vannet. Og andre ganger naturen rundt dammen begynner å invadere det - trerøtter, gravende dyr, eller andre naturlige faktorer. Det er først viktig å diagnostisere hvorfor dammen lekker før du prøver å fikse det.

Forsterke Pond Floor


Hvis lekkasjen skyldes porøs jord dammen ble gravd ut, så er det en måte å fylle disse porene og treg, hvis ikke stoppe, det innsig helt. Men denne reparasjonen kan bli kostbart. Først dammen skal tømmes hvis mulig og fylt med sand, leire og andre tykke, tunge materialer som vil beholde vann sammen med den naturlige jord. Hvis du vil ha enda mer av en garanti for denne arbeids, legge ned en plast mesh vanntett fôr før legging 05:57 inches av tyngre jord på toppen, slik at maskene ikke er punktert. Denne foring, med den naturlige absorpsjon av jordsmonnet på toppen av det, vil redusere eventuell lekkasje i betydelig grad, hvis ikke stoppe den helt.

Omkringliggende vegetasjon


Fjerne trær og busker fra kanten av dammen selv vil eliminere muligheten for røtter som er på vei gjennom gården dammen sin skrøpelige vegger på leting etter vann og forårsaker en lekkasje. Imidlertid kan det være en god idé å sette ned noen matjord og gjødsel på utsiden av dammen så gresset kan vokse og bidra til å holde veggene i dammen sammen. En begrenset mengde plantelivet - som gress - vil holde jorda sammen også, og holde det tykk, men ikke har røtter som vil gå dypt nok til å skade den strukturelle integriteten til gården dam vegger. Hvis ingenting vokser rundt dammen, kan dammen veggen tørke ut og kollapse.

Kvitte seg med gravende dyr


Hvis du oppdager føflekker, groundhogs, bever eller nutria i gården dammen, er det viktig å bli kvitt dem hvis du tror de kan forårsake en lekkasje. Disse dyrene ikke vet at menneskeskapte dammen ikke kan nødvendigvis holde opp til alle sine aktiviteter. Disse dyrene kan være fanget i live og flyttet til et annet sted, eller de kan bli drept i feller, avskrekke andre dyr i sitt slag fra å sette opp leir der. Kreps er også et problem i gårdsdammer, da de gjerne graver seg ned under bunnen av dammen, og kan hule gjennom en vanntett foring som vil føre til et kostbart lekkasje, som dammen må tømmes og den delen av foringen erstattes . Feller for kreps kan bli funnet på lokale agn butikker.