Hovudside

Ved å plante California Wonder Pepper Seeds

by Walther

Ved å plante California Wonder Pepper Seeds

Kjent for sin klumpete, 4-tommers-lange formen, og dens tykke kjøtt og behagelig smak, "California Wonder" paprika (Capsicum spp.) Er en vanlig stift i dagligvarebutikker. Økende dette medlem av solanaceae familien i hagen din kan være en givende og spar venture. Dette paprika kan trives i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner fire gjennom 12 der den vokser som et årlig i kjøligere klima, og som en staude i sone 10 og høyere. Starte frø til rett tid, og om lag 75 dager etter transplantasjonen, vil plantene være harvest-klar.

Starte Seed


"California Wonder" er ikke frosttolerant og er best i gang innendørs åtte uker før den siste våren frost dato i ditt område. Dette gir plantene en tidlig start, noe som er ideelt hvis du ikke bor i et område med en lang, varm årstid. Det gjør det også lettere å gi den ideelle spiring miljø. Sår frøene i en dybde på 1/4 tomme i et frø-start brett fylt opp til 1/2 tomme fra toppen med fuktig frø-starter mix.

Spiring


Selv om "California Wonder" spirer når de utsettes for temperaturer mellom 60 og 95 grader Fahrenheit, oppstår optimal spiring på 85 grader Fahrenheit. Sett en varmematte til denne temperaturen og legg frø-starter skuffen på den. Regelmessig spray frø-starter blanding med vann for å holde det fuktig hele spiring periode og dekke brett med plastfolie for å fremme jord-fuktighet oppbevaring. Forvente spiring i omtrent syv dager.

Etter spiring


Når frøene spire, plassere brettet i en solrik, sørvendt vindu. Rotere skuffen daglig så frøplantene ikke trenger å strekke seg etter lyset og vil vokse oppreist. Transplanterer kan oppstå når natta temperaturen er over 55 grader Fahrenheit. Før planting transplantasjoner i hagen, herde dem av over en periode på minst tre dager. Legg dem i et skjermet område utenfor i hele morgen, og gradvis forlenge varigheten du holde dem utenfor.

Transplanterer


Gi "California Wonder" pepper med godt drenert jord i en solrik del av hagen. Arbeid en 2-tommers lag av kompost i jorden for å fremme drenering. Plass planter 12 inches fra hverandre og sette dem på samme dybde som de tidligere vokste. Vanne jorda regelmessig slik at den holder fuktig mens plantene stabilisere seg. Spre en 2-tommers lag av organisk mulch rundt plantene for å fremme jord-fuktighet oppbevaring. Tre uker etter transplantasjonen, og igjen på seks uker, mate plantene en balansert gjødsel med en hastighet på 1/4 kopp per plante.