Hovudside

Best dekning for en Sand-Filtrert Hot Tub

by Walther

En sand-filtrert badestamp eller spa bruker et filter med en fin medier som sand for å bli kvitt uønskede partikler. Den syntetiske sand skaper en fin substrat. Når vannet passerer gjennom dette underlaget, vannmolekylene strømme forbi mens partikler bli igjen, fanget. Disse filtrene er en tradisjonell alternativ for basseng og spa, og bør ikke påvirke din beslutning når du kjøper en badestamp dekke. Dine primære bekymring bør være holdbarhet, værbestandighet og styrke.

Materialer


Se etter en badestamp dekke laget av høy tetthet materialer slik at det varer så lenge som mulig. De fleste dekker er laget av noen type plast skum. Skum tetthet er rangert i pounds. De beste deksler har en 2 eller £ 3 tetthet rating. Disse dekker vanligvis kommer med en 4-tommers tykkelse, så unngå dekker som er tynnere enn dette. Skummet bør ha et indre sjikt av polyetylen, og en vinyldeksel for å motstå vannskader.

Koniske Designs


Den beste dekning for din badestamp vil avhenge av din klima. Hvis du bor i et område som opplever hyppige regn eller snøfall, se etter en taper design som har en skrå eller spor bygget inn i dekselet. Dette kanaler vann og snø unna spa, holde materialet fra å bli oversvømt og utvikle mold problemer. Flate dekker er helt akseptabelt i tørrere klima der vann problemer er ikke et problem. I svært solfylte klima, kjøpe et deksel som har marine-grade vinyl egnet for UV-beskyttelse.

Sikkerhet


Hvis barn ofte bruker din badestamp eller spille i nærheten, bør den beste dekning for dine behov også inneholde noen form for sikkerhet. Mange deksler kommer med låser og festene utformet for å holde folk fra å bruke boblebadet uten nøkkel eller kombinasjon. Festeremmer er nyttig selv om du ikke har barn. Disse stroppene sikre dekselet på plass med et par snaps og hindre trekket i å blåse bort i sterk vind.

Usability


Det finnes en rekke ekstra funksjoner du kan velge basert på hvordan du bruker badestamp. De beste, mest beskyttelsesdeksler kan veie mellom 40 og 45 pounds. Hvis dette høres tung, kjøpe et deksel som har en automatisk eller trinse-baserte løftesystem som gjør det mye enklere å ta av dekselet. Selv med de mest holdbare materialer, dekker bare siste flere år på det meste, så anser ikke dette en engangskostnad. Den beste typen badestamp dekke kan være den du har råd til å erstatte noen ganger heller enn en med alle klokkene og plystre.