Hovudside

Ideer for utendørs dansegulv

by Walther

Ideer for utendørs dansegulv

Et utendørs dansegulv er viktig for ethvert livlig, bakgård fest. Fra bryllupsfester til sommeren griller, gjester alltid nyte en åpen danseplass. Slike områder kan lages i en rekke design som kan tilpasses for å passe det omkringliggende landskapet eller selve arrangementet.

Parkett Dance Floor


Parkett dansegulv er felles for både innendørs og utendørs bruk. Parkett refererer til de geometriske mønstre i tre. Gulvet, som består av feste kvadrater, er så lett at det er i det vesentlige bærbar. Materialet er godt egnet for dans, fordi det er fast, men likevel i stand til å bøye litt, demper slag for å flytte føttene. Det er også ideelt for de som ønsker å nyte en utendørs gulv for spesielle anledninger.

Akryl Dance Floor


Akryl er en vanlig brukt type plast og er kilden av materiale for en rekke danse gulv. Disse inkluderer strengt innendørs dansegulv, for eksempel de med lys opp firkanter, og slike design som den klassiske svart og hvit rutete dansegulvet. Akryl gulv er ideelle for dans på grunn av sprette de gir, og som mange plast, de er ganske værbestandig. Faktisk er andre utendørs elementer som terrassebord og til og med badestamper laget av akryl.

Bamboo Dance Floor


For en permanent utendørs dansegulv, er bambus et ideelt materiale. Selv om tre generelt er ikke like holdbart og varig som materiale som betong, våren og mykhet er viktig for ethvert hyggelig dansegulvet. Bambus er godt egnet til dette formålet, fordi det gir en spenstig preg, men er også en av de mer varme og fuktighet motstandsdyktig skogen. Bamboo gir også et kjapt eksotisk eller tropisk preg. For arrangementer som tiki parter, er bambus et perfekt alternativ.

Trinn


Det er ikke bare den type gulv som er viktig i et utendørs dans området. Plasseringen og omgivelsene er også viktig, og det er derfor trinn - selv om de krever ekstra konstruksjon - kan være en fin design touch.

Dansegulvet kan være på en forhøyning, med trinn som fører opp til det; eller det kan konstrueres litt under bakkenivå, med trapper som fører ned. Mens sistnevnte krever mer innsats for å konstruere, er resultatet et dansegulv som fungerer godt for tilskuerne, som kan stå over gulvet eller sitte på trappen og se.