Hovudside

Hoteller har badekar på rommet i Payson, AZ

by Walther

Hoteller har badekar på rommet i Payson, AZ

Payson, Arizona ligger i overkant av en time utenfor byen Phoenix, noe som gjør det til et populært reisemål for turister som ønsker å ha tilgang til byen, men bo i en mer rolig og avslappet setting. Payson ligger blant fjellene, tiltrekker seg besøkende som liker fotturer, sykling, fiske, ski og lignende friluftsliv. Enten du tilbringer en lang dag utendørs eller du planlegger å ha en rolig, romantisk ferie, du noen ganger har behov for innkvartering som inkluderer en in-room boblebadekar.

Majestic Mountain Inn


The Majestic Mountain Inn er en sjarmerende, lokalt eid hotell med en rekke in-room hauser alternativer badekar. Med en rustikk stil miljø disse rommene har også sin egen peis, elegant fransk innredning og enten enkelt queen size-senger eller to dobbeltsenger. Dette Inn ligger i hjertet av Payson, slik at du kan reise til fots til flere lokale restauranter.

Majestic Mountain Inn

602 Old Highway 260

Payson, AZ 85541

(877) 747-8713

www.majesticmountaininn.com

Days Inn Payson


Dette anlegget har fått nesten 50 rom enheter, hvorav mange også utstyrt med badekar på rommene. Alle rom er juniorsuiter, holder varmt bare de to personer, badekar, men også et lite kjøleskap, DVD-spiller og kaffetrakter. Igjen badekar på Days Inn er en del av karet enheten funnet på badet.

Days Inn Payson

301a S. Beeline Highway.

Payson, AZ 85541

928-474-9800

daysinn.com

Kohls Ranch Lodge


Denne hytten har en rekke både enkelt enhet hotellrom samt en rekke private hytte enheter hvis du vil ha et mer luksuriøst opphold. Den store ranchen har på stedet utendørs aktiviteter som inkluderer fotturer, ridning og fiske. Alle luksuriøse rom og hytter er utstyrt med Internett på rommet boblebadekar.

Kohls Ranch Lodge

202 W. Kohl Ranch Lodge Rd.

Payson, AZ 85541

928-478-4211

ilxresorts.com