Hovudside

Crimson kong Maple Tree Informasjon

by Walther

Crimson kong sorten av Norge lønn (Acer platanoides) er en landskaps tre med flere bruksområder. Bruk Crimson King som en gate tre eller velge å plante den av seg selv i et åpent område som et eksemplar arter. Løvverk av Crimson Kongen legger til sin nytte som en landskaps verktøy, men utstrakt bruk av den sorten i ett område noen ganger skaper en negativ effekt, ifølge University of Florida Institute of Food and Agricultural Sciences.

Identifikasjon


Bladverket på Crimson Kongen gir treet sitt navn, som det som starter som en lys nyanse av crimson før bytte til rødbrun som vekstsesongen utvikler seg. Før den falt av treet, bladene skifter til sjetteplass nyanser av brunt og rødbrun. Crimson Kongen blomstrer om våren, produsere gule og rødbrun blomster i mars og april. Kronen av grenene har vanligvis en rund eller oval form på denne arten. Crimson Kongen har mange grener, lage tett skygge under treet.

Vekstforhold


Plant Crimson Kongen mellom US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 3 og 7, hvor det vokser sakte i forhold til de overordnede arter. Crimson kong vokser godt i full sol, men om nødvendig, håndterer hybrid delvis skyggefulle områder. Crimson kong vokser i ulike typer jord og når etablert, har treet en evne til å tåle tørke, i henhold til Missouri Botanical Garden. Dette er et tre for urbane områder på grunn av sin tilpasningsevne og toleranse for forurensning.

Størrelse


The Norge lønn vokser til mellom 40 og 50 meter høye i det opprinnelige Europa, men Crimson King er en litt mindre tre. De fleste utvikles for å være 30-40 meter høy, med en spredning som varierer mellom 20 og 40 meter. Bladene er fra 4 inches til åtte inches bred. Blomstene er små, men de til slutt gi et frø som kalles en samara som er opp til 2 inches lang. Crimson Kongen gjør funksjonen et grunt rotsystem, og skaper potensielle farer for alle som forsøker å klippe under treet.

Problemer


Crimson Kongen kan bli invaderende hvis plantet i nærheten av et åpent område, og sin rike frø spres i vinden og ofte ta tak i nærheten. Crimson kong lider av slike skadeinsekter som skalaer og bladlus. Sykdommen kalles verticillium wilt er alvorlig, siden hvis det påvirker nok av treet, har den evnen til å drepe den. Blad dråpe under varme somre er et annet problem som møter Crimson King.