Hovudside

Husholdning rettsmidler for Rusty Tools

by Walther

Husholdning rettsmidler for Rusty Tools

Rust vil utvikle seg på verktøy som er lagret i fuktige områder for lange perioder og til slutt ødelegge verktøy ved forårsaker forråtnelse. Hvis du fjerner rust flekker så snart du oppdager dem, vil du forhindre at verktøy fra ruin. I stedet for å bruke sterke kjemikalier for å fjerne rust, ansetter husholdning rettsmidler som vil være billigere og generelt mindre giftige.

Tennvæske


For å fjerne rust flekker fra metallredskaper, suge en ren klut i tennvæske og gni rust flekker. Hvis dette ikke fjerner all rust, dyppe en tannbørste inn i tennvæske og skrubb den over rustflekker før de er borte. Skrubb verktøyet med super-fin stålull hvis nødvendig. Skyll verktøy i klart vann og la det tørke helt.

Sitronsaft og Salt


Gni rusten verktøyet under rent vann, slik at saltet vil holde, og deretter dekke verktøyet med salt. Skjær en sitron i to og gni den åpne siden over overflaten av den rustne verktøy. Skrubb verktøyet med super-fin stålull hvis nødvendig. Skyll verktøy i klart vann og la det tørke helt.

Wire Børster


Stålbørster vil fjerne flak av rust fra overflaten av rustne verktøy. Skrubb hvert verktøy med stålbørste til du fjerner alt av rust.

Hvit eddik


Hvit eddik er en mild syrlig renere som er helt naturlig og ikke-giftig. Surheten av renseløsningen vil motvirke alkaliniteten av rustflekker. For å bruke det, suge en ren klut i hvit eddik og legg den over rustflekker før de er borte eller til du kan skrubbe dem bort.