Hovudside

Slik fjerner svart mold flekker fra Fabric

by Walther

Slik fjerner svart mold flekker fra Fabric

Når svart mold invaderer hjemmet ditt, kan en slew av problemer følge. Svart mold kan føre til helseproblemer, forringe overflaten den vokser og la flekker, alt mens sprer seg til andre områder av ditt hjem. Når soppen finner veien til stoff, vil det raskt skade elementet og la stygge svarte flekker som ikke kan vanligvis fjernes med en enkel vask.

Bruksanvisning


•  Flytt stoffet utenfor. Holde stoffet vekk fra deg og børste overflaten mold av med en tørr klut. Når du pusser formen av, sørg for at vinden ikke blåser det tilbake på deg.

•  Fyll en beholder stort nok til å holde stoffet med varmt vann. Tilsett 1 kopp oksygen blekemiddel og bland med en lang håndteres skje til det er oppløst.

•  Senk stoffet i blandingen. Bruke hånden til å agitere vannet og stoff - ligne bevegelsene til en vaskemaskin - i flere sekunder. La stoffet virke i 30 minutter. Fjerne stoffet fra beholderen og forsiktig klem - ikke vri - stoffet for å fjerne overflødig væske.

•  Sett vaskemaskinen til det varmeste vannet innstillingen tillatt for den spesifikke stoffet og la vaskemaskintrommelen begynner å fylles med vann. Legg 1/4 kopp vaskemiddel og 1 til 2 kopper hvit eddik i vannet. Hvit eddik dreper mugg og jordslag mens fjerne noen langvarig muggen lukt.

•  Senk stoffet inn i vaskemaskinen og lukk døren. La maskinen fullføre en full syklus. Fjern stoffet umiddelbart fra vaskemaskinen og henger til tørk i sollys.