Hovudside

Effektiv Alternativ Hjem Oppvarming

by Walther

Effektiv hjem oppvarming sparer verdifulle naturressurser, skaper renere levende og sparer penger snart etter at den er installert. Selvfølgelig er den beste tiden å installere et energieffektivt alternativ oppvarming system når et hjem blir designet og bygget.

Home Design


Når du utformer et hjem å være oppvarming effektiv, du ønsker å opprette en energi vegg. Dette er den siden av huset som får mest sol, vanligvis den sørvendte siden av hjemmet. Sollys kan bli brukt av solcellepaneler eller rett og slett ved å skape store vinduer med lett-å-bruke vinduet dekker som kan åpnes i morgen og stengt om natten.
Andre arkitektoniske design ideer er å bruke jord skjermet hjem design. Disse bruker jordens naturlige isolasjonsegenskaper for å holde et hjem beholder den varme. Et hjem som er delvis under jorden eller mot et fjell kan holde på varmen i kalde årstider og opprettholde coolness i varme årstider.

Ventilasjons Funksjoner


Varmen vil stige; dette er en kjent vitenskapelig faktum at hvert hus bør vurdere. Vents bør holdes lav til gulvet og plassert for å spenne gulvet. Dette gjør at varmen til å flytte over, og opp og varmet all luften. Å kunne skille avtrekkssystemet i to komponenter for å varme forskjellige deler av hjemmet er en god idé. Det kan være lurt varme nede i løpet av dagen uten å kvele noen ovenpå.

Bestemme din ideelle alternativ kilde


Bestemme din ideelt alternativ varmekilde krever å se på budsjettet, de naturressurser som er tilgjengelige for ditt hjem og vedlikehold som er nødvendig for systemet.
Mens solcellepaneler er billigere (som varierer fra $ 1000 $ 5000 gjennomsnittlig hjemme kostnad), kan de kreve mer vedlikehold på grunn av vind, trær eller dyr skade. Geotermisk er dyrere ($ 10,000 $ 30,000 gjennomsnittlig hjemme kostnad), men er en mer holdbar system med minimale vedlikeholdsbehov. Vedlikehold er nødvendig for å holde pumpen arbeider effektivt og holde systemet fritt for hindringer.
Hvis vann i bevegelse er en lett tilgjengelig ressurs, kan mikro-hydro-systemer installeres for under $ 2,000. Disse systemene kan ofte være installert selv med de fleste problemer være vannkilden Heis.