Hovudside

Kjetting og Post Fekting

by Walther

Også referert til som "chain-link" fekting ", kjetting og post" gjerder er noen av de mest brukte fekting systemer på markedet. Private hjem, næringsbygg og offentlige institusjoner bruker kjetting og etter gjerder for å beskytte og identifisere sine eiendommer.

Spesifikasjoner


Kjede-link gjerder er blant de mest holdbare gjerder tilgjengelig. De ofte vare i flere tiår uten forverret. Mest kjeden og etter fekting er produsert til høyder mellom 3 og 10 fot. Chain-Link Fence hevder at forbrukerne kan kjøpe kjetting og legg gjerder laget av jern, rustfritt stål eller aluminium.

Kostnader


Ifølge Cost Helper, kan profesjonelt installere kjede-link fekting koste forbrukeren rundt $ 7 per kvadratmeter, noe som gjør den til en av de mer rimelige fekting systemer på markedet. Det kan koste opp til $ 2500 for å installere 300 hundre lineære fot kjede-link fekting. Fekting i en acre av land kan koste opp til $ 12.000. Tjeneste Magisk forteller at prisen på fekting kan variere avhengig av dagens pris på rustfritt stål.

Fakta


Gjør-det-selv-entusiaster kan unngå installasjonskostnadene ved å bygge opp sine egne gjerder. Forbrukerne kan velge mellom piggtråd eller knuckled ender. Kjede-link gjerder kan dekkes med polyvinylklorid å gi en rekke ulike-farget belegg som vil beskytte mot korrosjon og blander inn med omgivelsene.