Hovudside

Slik beskytter Wood Vinyl Flooring

by Walther

Tre vinylbelegg er den siste i svært pregede dekorative gulvbelegg, og har den realistisk utseende av ekte tre uten maset og sårbarhet ofte forbundet med naturlig trefiber. Vinyl tregulv er lett å rengjøre, krever ikke voksing eller polering og er et spenstig alternativ for husholdninger som har aktive barn eller kjæledyr. Spesiell forsiktighet bør tas for å beskytte tre vinylbelegg uken etter installasjon for å sikre den tørker ordentlig og beholder et nivå installasjon.

Bruksanvisning


•  Unngå å gå på de Cricket områder av din nye vinylgulv i minimum 24 timer etter installasjon. Lim kurere best når lov til å tørke i 48 timer i romtemperatur over 68 grader Fahrenheit.

•  Hold tunge gjenstander ut av vinyl tregulv i fem dager etter installasjon for å unngå å komprimere vinyl til lim; dette kan permanent trykke områder av gulv når limet har tørket. Ikke vaske eller rengjøre gulv i minimum fem dager etter installasjon og unngå søl, slik at du ikke kompromisser vedheft prosessen.

•  Undersøke noen møbler som vil være på gulv for å sikre brikkene har ikke flekker, stor overflate følte glir og beinbeskyttere. Du bør erstatte eventuelle trange eller kuppelformede glir med flate glatte seg, og unngå metall eller andre skarpe materialer som kan skade vinylgulv. Trinser og valser bør også undersøkes for å sikre at de ikke er slitte, noe som kan rive i nye gulv.

•  Sweep vinyl tregulv med en myk, høy kvalitet kost eller støvsuger bare med soft-stritter vedlegg på din renere. Regelmessige feiende flere ganger ukentlig vil bidra til å holde slipe sand kantene fra gouging vinyl.

•  Skyll gulvet ditt for å fjerne innebygd skitt med rent varmt vann og en godt oppvridd mopp. Å fjerne klebrige eller sotete søl, bruk kun no-voks, nei-skylling, pH-nøytrale rensemidler anbefalt av produsenten på gulv. Skuremidler og rensemidler kan permanent skade vinyl.

•  Rydd opp søl på dine tre vinyl gulv straks med en myk absorberende klut og unngå eventuelle overskudd pooling av vann eller væske; vinylgulv er ikke ugjennomtrengelig for vannskader, og kan spenne når utsatt for ekstrem fuktighet.

•  Beskytt ditt gulv når det er et åpent kutt eller brudd i en søm ved umiddelbart dekker området og ringe produsenten for reparasjon. Ansamling av skitt i tåre kan lage en perfekt reparasjon nesten umulig.

Tips og advarsler


  • Bruke ikke-flekker tepper og walk-off matter nær innganger og unngå bruk av alle gummi-støttet tepper som disse kan permanent flekker på vinyl tregulv.
  • Returnere fabrikken glans til dine gulv gang hvert femte år ved hjelp av en anbefalt vinyl gulv stripper og en lav-gloss finish laget spesielt for vinylbelegg. Bruk aldri voks eller polish, spesielt 'ren og voks' type produkter som disse vil forårsake en gul buildup på gulv.
  • Ikke bruk ammonias, blekemidler harde kratt pads eller andre sterke løsemidler på dine tre vinylgulv for å unngå permanent skade.