Hovudside

Liftmaster Garage Door Instruksjoner

by Walther

Liftmaster Garage Door Instruksjoner

Liftmaster operatører er enheter som kobles til manuelt betjent garasjeporter, noe som åpner for automatisk kontroll. Ved hjelp av en Liftmaster garasjeportåpner, kan du åpne og lukke døren din ved å trykke på en knapp. Disse enhetene kan styres ved hjelp av en veggmontert panel i garasjen eller en fjernkontroll som har holdt inne i bilen. Med litt tålmodighet og planlegging, kan den gjennomsnittlige hus installere denne operatøren uten hjelp av en profesjonell entreprenør.

Velg og Monter Operator


Det er to grunnleggende Liftmaster operatører tilgjengelig for bruk i boliger. Reimdrevne modeller er designet for stillegående drift, men er dyre og kan være vanskelig å justere. Kjededrevne modeller er rimeligere og enklere å justere, men har en tendens til å være mer utsatt for støy.

Når du har kjøpt produktet, start ved å sette sammen operatøren. Fest skinnen til operatøren ved hjelp av festene som følger med enheten. Fjern isoporemballasje rundt denne skinnen før du fortsetter. Deretter slår den fjærmutteren på anlegget til mutterringen snaps mot vognen. Når dette trinnet er utført riktig, vil fjæren strekke seg hele veien til den vertikale vogn overflate. Fullfør monteringen ved å dekke fjærmekanisme med bolten cap holderen.

Installere Rail


Bruk et målebånd for å finne sentergarasjeporten. Fest en horisontal 2-av-4 sentrert to inches over døren. Bruk vedlagte festene til å feste veggfestet til denne 2x4. Installere døren braketten til senter av døren, deretter koble operatør arm til både header og dør parentes.

Monter betjeningsenhet på garasjetaket ved senter av døren. Det bør settes tilbake fra døren ved avstanden angitt i din Liftmaster bruksanvisningen. Dette er vanligvis ca 6 inches forbi span av garasjeporten når den åpnes helt, men varierer avhengig av modell. Justere høyden på festebrakettene som er nødvendig for å sikre at døren ikke vil interferere med operatøren.

Makt og justering


Montere Liftmaster Smart Panel på en vegg i garasjen. Du kan leie en elektriker til hardwire panelet, eller bare å plugge den inn i en ledig stikkontakt. Det samme gjelder levering av strøm til operatøren. Når alle komponenter er installert, må du kontrollere at alle kontrollene fungerer. Teste sikkerhetsfunksjonene på døren for å sikre at det vil opphøre drift dersom et objekt er plassert i døråpningen. Programmere Smart Panel å reflektere dine operasjonelle behov, inkludert bevegelsessensorer, alarmer og sikkerhetsfunksjonene. Å finne fullstendige instruksjon guider for alle Liftmaster modellene, se nettsiden oppført i Resources i denne artikkelen.