Hovudside

Hvordan erstatte gulvet bolter for en Toilet Bowl

by Walther

Hvordan erstatte gulvet bolter for en Toilet Bowl

Gulvbolter sikre et toalett til flens gulvet og avløp. Løse eller rustne gulv bolter bør byttes ut for å hindre lekkasjer og skader på badegulvet. Erstatte boltene gulv med hjelp av en venn som kan hjelpe deg å løfte toalettet. Det er en god idé å erstatte voks tetningsringen mellom toalettet og gulvet når du skal bytte boltene gulv. Gulv bolter og voks sel er tilgjengelig hjemme forbedring sentre.

Bruksanvisning


Fjern Gulv Bolter


•  Finn vannet avstengningsventil som er bak toalettet på rørleggerlinjen kommer fra veggen. Drei ventilen med klokken for å stenge av vanntilførselen til toalettet tank. Løft toalett tank lokket av tanken og sette lokket på et flatt underlag ut av arbeidsområdet. Skylle toalettet og hold nede flush håndtaket til det meste av vannet har forlatt tanken.

•  Fjern det gjenværende vannet i tanken med en våt / tørr vakuum. Du kan suge opp vannet i tanken med håndklær hvis du ikke har tilgang til en våt / tørr vakuum. Åpne toalettet lokket og legg en flens stempelet over dreneringshull. Trykk ned på stempelet for å presse de resterende vannet ned i avløpet.

•  Koble vannledningen fra toalettet tank. Vri vannet linje som forbinder mutter mot klokken med et par kanal lock tang. Linjen kobles til den eksponerte gjengede delen av din fylleventilen. Rengjøre gjengene på fylleventilen med en klut for å fjerne den gjenværende rørleggere tape.

•  Trekk av hettene som dekker boltene gulvet på bunnen av toalettet. Caps vil trekke rett av bolt ender. Forsøk å fjerne nøtter som fester toalettet til boltene med en skrunøkkel eller et par skrustikke grep. Hvis boltene slår som du er å snu nøtter, vil du trenger å kutte boltene.

•  Rengjør bunnen av toalettet rundt gulv bolter og sted maskeringstape på området. Den maskeringstape vil bidra til å beskytte finishen på toalettet som du klipper boltene. Skjær boltene mellom bunnen av mutteren og bunnen av toalettet med et verktøy baufil. Et verktøy baufil er en liten baufil at bare festes til en ende av en baufil blad. Alternativt kan du kutte bolten med en Dremel verktøy med en cut-off hjul vedlegg.

•  Løft toalettet rett opp og bort fra monteringsområdet med hjelp. Toalettet kan feste til du bryte voks forsegling som er mellom flensen og bunnen av toalettet. Plasser forsiktig toalett opp ned på et polstret underlag som en teppebelagt gulv.

Installere nytt gulv bolter


•  Skrap noen gamle voks segl fra rundt avløpsflensen i gulvet med en sparkel. Skyv det som er igjen av gulvet bolt ut av hakkene i flensen. Plasser en liten knapp av silikon caulk på toppen av hodet av hver ny etasje bolt. Skyv bolthoder inn i sporene på flensen. Silikon vil bidra til å holde boltene stødig som du plasserer på toalettet over dem.

•  Fjern det som er igjen av den gamle voks sel i bunnen av toalettet. Bruk en sparkel å skrape ut voksen sel. Sett inn en ny voks sel inn i bunnen av toalettet og trykker den inn så mye som mulig. Dette vil hindre at voks segl fra å falle ut mens du plasserer toalett.

•  Slå toalettet høyre side opp og satt på toalettet base over boltene gulvet, med hjelp av hjelperen. Linje bolt tråder å gå gjennom hullene i toalettet basen. Sett deg ned på toalettet for å trykke på voks segl over flensen og sete forseglingen på bunnen av toalettet.

•  Skyv gulvet boltskivene over endene av boltene og tre feste muttere på boltene før de er for hånd. Stram mutterne jevnt med en skiftenøkkel. Skjær av overflødig bolt over mutteren med verktøyet baufil eller Dremel verktøyet. Fjern tapen fra toalettet.

•  Wrap rørleggere tape rundt gjengene på påfyllingsventilen og sett på vanntilførselen til fylleventilen. Stram forbindelse med et par kanal lock tang. Snu vannventilen mot klokken for å levere vann til toalettet. Sett tanklokket tilbake på tanken.