Hovudside

Hvordan Reseason en Griddle

by Walther

Støpejern stekeplater og annet støpejern kokekar må rengjøres skikkelig for å beskytte krydder. Hvis du fjerner krydder, må du bruke den på nytt. Støpejern stekeplater må være erfarne å skape en beskyttende, nonstick overflate som hindrer rust fra forming. En støpejern griddle kan vare livet ut hvis du bryr deg om den riktig.

Bruksanvisning


•  La støpejern griddle avkjøles helt før du begynner å forberede den for krydder.

•  Skyll takke med rent vann og en stiv børste for å fjerne eventuelle rester. Fjern fast-på mat fra griddle med kosher salt. Dekk til takke med 2 ss. av salt og 2 ss. av vann, og skrubb den med tørkepapir for å fjerne fett og mat buildup. Pensle salt av griddle i søpla, og tørk den med tørkepapir.

•  Påfør matolje til takke overflaten med papirhåndklær. Dekk til takke helt med olje, spesielt med fokus på matlaging området.

•  Varm opp ovnen til 250 grader Fahrenheit. Plasser takken direkte på ovnen rack. Bake den takken for en time til sesong det. Slå av ovnen og la den avkjøles i en time.

•  La takke avkjøles helt før du tar den ut av ovnen. Tørk av overflødig matolje med et papirhåndkle. Oppbevar takke med en papptallerken eller papirhåndkle å dekke overflaten.