Hovudside

Om Pipe Clogs

by Walther

Om Pipe Clogs

Daglig bruk kan føre til husholdnings rør til å tette med fett, hår og andre materialer som går ned i kloakken på en jevnlig basis. Pipe tresko kan være relativt enkelt å løsne hvis de er i nærheten av sluk. Tresko som er lenger unna avløpet kan kreve en dyktig profesjonell til å løsne.

Betydning


Pipe tresko hemme flyten av vann ut av sluket. Når rør tresko er til stede, vil vann tilbake opp i en eller flere kamper i huset.

Typer


Rørene kan bli tett i et par forskjellige måter. En enkelt objekt kan gå ned i avløpet og begrense bevegelsen av vann, noe som fører til vasken eller badekar (eller toalett) for å sikkerhetskopiere. En annen måte rør tresko kan komme på er rett og slett gjennom daglig bruk når skitt bygger seg opp, til slutt hemme eller bremse strømmen av vann. I rør av galvanisert metall eller kobber, eller rør med en liten diameter, er disse typer av grad buildups er mer vanlig.

Identifikasjon


Når en tresko er til stede i et avløp, vann vil sikkerhetskopiere fylle dusj, vask, badekar eller toalett. Ofte en renne som er tilstoppet vil begynne å renne sakte over tid, før han ble støttet opp helt. Hvis bare én vask eller badekar begynner å fylle opp med vann, betyr det vanligvis at tresko er i sluket som fører til at ligaen. Hvis mange ting begynner å fylle opp med vann, er det sannsynlig at den tette ligger i nærheten av vannledning.

Betraktninger


Stemplene kan hjelpe løsne tresko. Stempler er plassert rett over sluket, og trakk og deprimert gjentatte ganger. Denne handlingen skaper sug over tresko og frigjør den tette. Avløp rengjøringsmidler kan arbeide for å oppløse tresko. Kommersielle avløp rengjøringsmidler er svært sterke kjemikalier og kan arbeide svært raskt og effektivt. Men disse kan være dårlig for miljøet og farlig å bruke. Tresko kan vanligvis fjernes trygt med stoffer som finnes i hjemmet. Eddik er en svak syre som vil løse seg opp materiale i avløpet. Natron lagt til eddik vil boble og bidra til å løsne materialer.

Forebygging / løsning


Hell aldri noe inn i en renne som vil størkne i avløpet. Dette inkluderer ting som fett eller voks. Helle kokende vann ned i avløp (spesielt de som er utsatt for tilstopping), sammen med litt natron, en gang hver måned eller to vil fjerne renne ut og holde vann som strømmer fritt. Det er også en god idé å vaske av stoppere, da de kan være utsatt for å fange hår som senere kan løsne og forårsake en tresko.