Hovudside

Dupont Corian Ombygging Retningslinjer

by Walther

DuPont Corian er et ikke-porøst, syntetisk materiale ofte valgt i løpet av naturlig stein på grunn av sin flekken og varmebestandighet. Tilgjengelig i hundrevis av farger, sammen med matte / satin, semi-gloss og høyglanset finish, disse benkeplater er enkle å vedlikeholde og vare i mange år.

Riktig rengjøring og forebygging


Den beste måten å holde din Corian ser ny er å rengjøre med varmt såpevann og tørk grundig. Ikke kutt matvarer eller plasseres varme gryter og panner direkte på benkeplaten.

Fjerne Flekker


Flekker er ikke permanent på grunn av Corian er flekken motstand. Med litt vilje, og en svak rensing pad brukes i en sirkulær bevegelse, vil eventuelle flekken tørke rett av.

Fjerne Riper


Fjerne små kutt og skrammer fra Corian er like enkelt som å velge en god sandpapir. Fukte overflaten og beveger sandpapir i en rett linje på tvers av bunnen av. Dersom grunnen ikke forsvinner, flytte opp til neste tyngste sandpapir. Når scratch er borte, gå til neste fineste sandpapir for å blande og glatte området.

Fjerne Scorch Marks


En Corian benkeplate vil ikke brenne hvis en hot pot er plassert på den, men svimerker kan stå bak. Å fjerne svimerker, bruke en mild rensing pad, gni i en sirkulær bevegelse, skyll og tørk godt.