Hovudside

Hvordan lage en Push Bar for en Screen Door

by Walther

Hvordan lage en Push Bar for en Screen Door

Et trykk bar for en tre skjermen døren absorberer virkningen av konstant skyve og dra, noe som gir et håndtak for gripende. Å ha en solid håndtak reduserer sjansen for presser gjennom eller forvrenge delikat skjermen materiale. Push barer er lengre enn kjørehåndtak, og generelt kjøre horisontalt over midtseksjonen av skjermen døren eller vertikalt opp sidepanelet. En rask tur til jernvarehandel bør gi materialene for en holdbar, attraktive tre skjermen døren kjørebøyle.

Bruksanvisning


•  Bestem om du vil montere kjørebøylen horisontalt eller vertikalt. Mål den totale lengden av plassen på tre panel på skjermen døren. Har tenkt på en push bar som måler hvor som helst 20-28 inches å gi nok innflytelse til å åpne og lukke dørene. For eksempel kan du velge å gjøre en push bar som er 22 inches og monterer horisontalt.

•  Lag tre merkene på tre panel på skjermen døren med en blyant, til venstre, midtre og høyre.

•  Mål og kutt dowel å matche målingen. For eksempel, hvis du ønsker en 22-tommers trykk bar, kutt dowel til 22 inches.

•  Sand og male plugg og plugg endestykker i den fargen du ønsker. Beis dem hvis de tre delene av døren din er en naturlig farge. Tillate plugg og dowel endestykker for å tørke helt, ca to timer.

•  Skru inn de utvendige skrue øyne 1 cm inne stedene du har merket på tre panel. For eksempel, hvor du gjort markerer for 22 inches, skru igjen skruen øye i 1 cm igjen fra venstre mark. Skru den høyre skrue øyet en tomme til høyre for den høyre merke. Skru senterskruen øye nøyaktig på mark. Dette gir rom for dowel å stikke utenfor skrue øynene å godta dowel endestykker.

•  Bruk trelim på innsiden av en av dybelen endestykker. Sett den ene enden av pluggen og la det tørke i ca 30 minutter.

•  Sett inn dowel gjennom skrue øyne horisontalt. Skyv dowel endestykke til den hviler tett inntil skruen øyet.

•  Påfør trelim inni den andre dowel endestykke og trykk den på Uncapped enden av pluggen. Trykk den godt, slik både dowel endestykker ligger inntil skrue øyne, og pluggen kan ikke bevege seg frem og tilbake. La den tørke i 30 minutter.

Tips og advarsler


  • Montering av en vertikal trykktasten følger de samme trinnene som en horisontal ett; bare måle opp og ned, juster skrue øynene horisontalt og sett den avkortet dowel fra toppen og ned.