Non-søppeltømming Side av en dobbel vask Vil ikke Drain


Non-søppeltømming Side av en dobbel vask Vil ikke Drain

Søppel salg er nyttig i å bryte ned maten saken før det er gått inn i kloakksystemet. Fordi disposisjon er installert bare under den ene siden av en dobbel vask, må man sørge for å dumpe bare matavfall inn i siden med disposisjon, ellers ikke-søppeltømming side av dobbel vask kan bli tette og vil ikke renne.

Dobbel vask Rørlegger


Rørleggerarbeid i en dobbel vask er ikke mye forskjellig fra en enkel vask. Hver vask har en renne flens i bunnen av vasken koblet til en stykke. De halestykker i begge sider og deretter koble til en enkel horisontal rør som kobles til kloakk innløpet. I tilfelle av en dobbel vask med en søppeltømming på den ene siden, kloakkutløpet på disposisjon kobles til en tee som passer under den ikke-deponering side. Tee montering løper ned til P-felle og deretter til kloakk tilkobling.

Stempelet


En enkel måte å rense en vask er å bruke en standard toalett stempelet. Sett stempelet i vasken og sett den fast over avløpsflensen. Pump opp og ned på stempelet som du ville gjort om du brukte det i en toalett. Den opp og ned suging av stempelet forhåpentligvis skal banke noen tette miste ned i tailpiece eller P-felle av den ikke-deponering side.

Renne Auger


En dreneringsskrue brukes til slange gjennom avløpsrør og bryte opp tresko. Dette verktøyet kan være så enkelt som et stykke av kveilet ledning inne i en holder som ser ut som en liten målebånd. Mat tråden i avløpet til du føler motstand, deretter flytte den frem og tilbake for å bryte opp pluggen. Noen av skruer er utstyrt med et håndtak som er slått for å skape en boreeffekt for å bidra til å bryte opp plugger enklere.

P-Trap Fjerning


Hvis alt annet mislykkes, til en sikker måte å bryte opp en vask tresko er ved å fjerne P-fellen. P-felle er den buede delen av røret som ligger mellom den rette stykke på den ikke-deponering side og avløpsinnløpet. Plasser en bøtte under P-fellen og løsne koplinger med en skiftenøkkel eller tang. Trekk P-felle ut av VVS. Kjør en skrue gjennom P-lås eller ta det utenfor og skylle den ut med en hageslange sprøyta. Skift fellen når renset.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler