Hovudside

Tile Floor Cleaner DIY

by Walther

Fliser gulv er ideelle for kjøkken, bad, innganger, og mange andre steder i hjemmet. Hyllene på markedet er oversvømmet med rengjøringsmidler for fliser gulv, men disse produktene kan være kostbart og ofte inneholder sterke ingredienser. Sats på en hjemmelaget flis gulv renere i stedet. Enten du har vinyl, linoleum, keramiske eller stein fliser, kan du piske opp en gruppe med gulv renere med produkter du sannsynligvis allerede har hjemme.

Bruksanvisning


•  Rengjør vinyl, fliser og linoleum på gulv med en blanding av 1 gallon av varmt vann og en kopp hvit eddik. Bland det godt, og deretter bruke blandingen til fuktig mopp gulvet.

•  Kombiner en gallon av varmt vann med en kapsel av rubbing alkohol for en alternativ blanding å rengjøre vinyl, fliser og linoleum på gulv. Denne løsningen fungerer spesielt godt hvis fuger er skitne eller farget.

•  Bruk varmt såpevann for å rense stein gulvfliser. Bland 1 gallon av varmt vann med noen dråper mild oppvaskmiddel. Bland det godt, deretter skrubbe eller mopp steingulv og fugemasse med blandingen. Skyll gulvet fliser med vann, tørk dem omgående.