Hovudside

Hvordan kan en Kitchen Sink som er sprekt på Bottom repareres?

by Walther

Hvordan kan en Kitchen Sink som er sprekt på Bottom repareres?

Kjøkkenvasker kan utvikle sprekker langs bunnen hvis de er eldre, laget av skjørt materiale, eller hvis du har droppet noe tungt inn i dem. De fleste sprekker kan repareres, men metoden avhenger i stor grad av materialet vasken er laget av. Noen situasjoner kan tillate billige og enkle reparasjoner; andre kan kreve en helt ny vask.

Porselen


Ifølge This Old House, sprukne porselen synker kan egentlig ikke bli løst. Men hvis sprekken er svært liten og vann er ikke lekker gjennom det, kan du fortsette å bruke vasken. Porselen synker som utvikler sprekker må skiftes ut før eller senere, skjønt, spesielt hvis vasken lekker vann.

Solid Surface


Hvis man har en fast overflate vask, slik som Corian eller granitt, er det mulig å reparere en sprekk på bunnen med materialspesifikke lim. Men ifølge The Natural Handyman, materialer for å reparere solid overflate synker kan ikke være lett tilgjengelig overalt.

De to typer lim for solid overflate synker er sømtetning og obligasjoner. Obligasjoner er lik superlim, men en søm sealer er best for å reparere en sprekk, hvis du finner en. Sømtetning er designet for å håndtere hull i materialet. Siden en sprekk er egentlig et gap, bør sømtetning fungere på de fleste sprekker. Noen sømtetning er også tilgjengelig i en rekke farger og er slipes, slik at du kan matche vasken farge og sand limet glatt.

For de fleste sømtetning, du bare bruke limet til sprekk i vasken og tørk vekk overflødig, men du bør følge instruksjonene på etiketten.

Andre materialer


Universal lim laget for å forsegle sprekker kan reparere sprekker i vask som verken porselen eller fast underlag. Imidlertid er disse klebemidler ikke er effektive på hvert materiale. DIY Doctor advarer om at de er spesielt ineffektive på plast. Les etiketten nøye for å finne ut om limet er riktig for tetting av sprekker i ditt vasken.