Hovudside

Hvor dypt Are Laurel Hedge Roots

by Walther

Hvor dypt Are Laurel Hedge Roots

Laurbær er eviggrønne bredbladet busker eller små trær. De er meget hardføre og kan tilpasses et bredt spekter av jordsmonn. Laurbær vokser raskt og blir ofte brukt som grenser eller hekker. Deres allsidighet gjør dem egnet for de fleste lysforhold, og de fyller i raskt å lage en tett, levende gjerde. Laurbær hekker trenger konstant vedlikehold å holde deres vekst i sjakk og administrere sin form. Fjerne hekk er vanskelig fordi plantene vokser dype taproots og har brede, tykke rotsystemer.

Beskrivelse


Det er mer enn 45 slekter og 1000 arter i Lauraceae familien som laurbær planter hører hjemme. Laurbærtrær er vanlig i hjemmet landskap. De er treaktige planter med dype grønne, blanke blader. Noen arter har aromatiske oljer i bladverket. En laurbær hedgeâ € ™ s røtter blitt flettet sammen og gjøre grensen enda sterkere enn en enkelt plante. Røttene er woody og har små fine hår på dem for å bryte opp jord og samle vann og næringsstoffer. Når kuttet, resprouts anlegget fra røttene. Noen arter rot når en stilk berører bakken.

Side


Selve lengden på en laurbær røtter avhenger av jordtype hvor ita € ™ s ligger. Anlegget er så tilpasningsdyktig at den vokser i rik leirjord, sandete leirjord, leire eller hardpan. I mykere jordsmonn, anlegget har ingen problemer med å spre nedover og har lengre røtter. I harde jordtyper, røttene spredt ut der det er minst motstand, som danner en mer bred og fibrøse rotsystem.

Vilkår


Mengden av tilgjengelig vann har en stor innvirkning på lengden av røttene. En plantens røtter samle vann og næringsstoffer fra jorda. I områder med dårlig fruktbarhet og dype vann tabeller, laurbær utvide sine røtter nedover. Dette er en naturlig reaksjon som den søker dens livskilder. Omvendt, soggy jord føre plantens røtter å dykke ned og danne en taproot som et anker. En middels stor rotsystem skjemaer bare dersom anlegget er i jord med gjennomsnittlig fuktighet og massevis av næringsstoffer.

Størrelse


Gjennomsnittlig bush produserer røtter som er minst 2 meter ned en gang moden. Når en plante produserer en taproot, strekker den tykke roten mange flere meter ned i jorden. Flertallet av plante råtner er i topp 12 inches av jord, hvor de mater røtter og fibermateriale er plassert. De fleste planter utvikle en taproot som svar på klima eller området, og er vanskelig å transplantere eller flytte etter et år med etablering. Planlegg laurbær hekk nøye før montering.