Hovudside

Hvordan fikse en Badekar Drain Stopper som sitter fast og får ikke åpnet

by Walther

En propp som sitter i et badekar avløp og holder vannet fra spennende karet via avløpet kan klebes og nekter å åpne. De fleste badekar avløp stoppere operere med noen form for et stempel håndtak som løfter og senker stopperen. Over tid kan mineralforekomster og annet rusk lodge inne i håndtaket og hindre den fra å fungere ordentlig. Frigjøre håndtaket slik at stopperen fungerer ordentlig igjen kan gjøres med en enkel prosedyre.

Bruksanvisning


•  Hold en butikk håndkle under overløpsplaten der stempelet håndtaket er plassert. Dette vil sikre at gjenværende penetrerende katalysator ikke dryppe på karet overflate.

•  Spray en gjennomtrengende katalysator i og rundt stempelet håndtaket. En gjennomtrengende katalysator er en petroleumsbasert spray som løsner stakk skruer og bolter og fungerer godt for lignende stillinger. Bruk halm på enden av dysen for å sprøyte katalysator inn i håndtaket mekanisme. Tørk av overflødig med butikken håndkle og la den gjennomtrengende katalysator suge inn stempelet håndtak i 20 minutter.

•  Arbeid stempelet håndtere opp og ned forsiktig med en tang for å gi deg selv innflytelse. Påfør mer gjennomtrengende katalysator som du jobber håndtaket opp og ned. Etter hvert vil håndtaket begynne å bevege seg og drive stopperen fullstendig nytt.