Hovudside

Chicken Wire Vs. Plastic Fekting

by Walther

Chicken Wire Vs.  Plastic Fekting

Det finnes mange forskjellige typer gjerde på markedet i dag. Men når det kommer til fekting i fjærfe, er det egentlig bare to typer som er mest effektive: kylling wire og plast fjærfe gjerder, eller plast gjerder. Hønsenetting er laget av metall og er vevd i sekskantede former mens plast kylling fekting kommer i et par forskjellige stilarter: sekskantede formet eller vevd å reflektere firkantede former. Både wire og plast er effektive, men begge har fordeler og ulemper.

Spesifikasjoner


Hønsenetting og plast fekting har mye til felles. Først, de er både lette typer gjerder. Plast fekting er lettere enn hønsenetting rett og slett på grunn av polyetylen er lettere enn metall. Plast fekting er mer fleksibel enn hønsenetting. Imidlertid er hønsenetting mer holdbar fordi den er laget av metall og er ikke så lett å bøye som plast fekting.

Installasjon


Plast fekting er tryggere å installere enn hønsenetting. Plast fekting vil ikke kutte eller dytte en person under installasjonen som hønsenetting. Også, ikke plast fekting ikke ha skarpe kanter som kan skade dyr og det tar mindre plass under oppbevaring. Imidlertid er hønsenetting lettere å håndtere og spiker til innlegg enn plast gjerder fordi det er mer solid enn plast utvalg. Plast fekting krever ingen overlapping under installasjonen fordi det kan kjøpes i forskjellige høyder, selv om overlapphønsenetting kan gjøre gjerdet kraftigere enn en plast gjerde.

Elementer og resirkulering


Plast fekting vil ikke ruste eller rust etter at den er blitt utsatt for regn eller snø for en lang periode som hønsenetting. Hønsenetting, men det kan ruste, ikke vil falme etter at den er blitt utsatt for sollys over lengre tid som plast fekting. Plast fekting har en fordel fordi det kan resirkuleres mens hønsenetting kan ikke. Både hønsenetting og plast fekting er like effektive når det gjelder å holde rovdyr ute av inngjerdet område.