Hovudside

Hvordan du rengjør en glass dusj dør med Non Stick Cooking Spray

by Walther

I stedet for å bruke sterke kjemikalier for å rense hardt vann og såpe avskum fra glass dusjdører, bruke ikke stick matlaging spray. Ikke bare er det enkelt å bruke; når du er ferdig det hindrer avskum fra stikker i ca en uke.

Bruksanvisning


Hvordan du rengjør en glass dusj dør med Non Stick Cooking Spray


•  Dette fungerer akkurat som magi. Spray innsiden av glass dusjdører med non stick matlaging spray. En ganske lett samlet spray fungerer. Du vil se avskum og hardt vann rester begynner å forsvinne nesten umiddelbart.

•  Vent fem til ti minutter, og deretter gå tilbake over Dusjdører med papirhåndklær eller en ren klut for å fjerne alle rester. Gjør din klut ofte til dørene er rene, strek og lofri.

•  Dette fungerer på krom kraner og inventar også. Bruk samme fremgangsmåte. Non stick matlaging spray etterlater en tynn usynlig rest som vil frastøte vann og såpe avskum gjennom mange dusjer. Vannet perler opp på glass og krom og det vil bli renere lenger.

•  Unngå å få spray direkte i karet fordi det vil gjøre det litt glatt. Hvis dører er virkelig dårlig og trenger en tung bruk av spray, enten sette noen gamle håndklær ned først, eller rense karet etterpå med noen dråper oppvaskmiddel og varmt vann for å fjerne oljen.

Tips og advarsler


  • Det trenger ikke å være et navn merkevare. Dollar og rabatt butikken merker fungere like bra.