Hovudside

Hvordan å rense et toalett Hvis du ikke har en Plunger

by Walther

Hvordan å rense et toalett Hvis du ikke har en Plunger

Et tett toalett er en ulempe som det gjør din toalett ubrukelig til tresko er fjernet. Mens folk flest nå for stempelet, når du ikke har den muligheten, må du bruke andre metoder. Unclogging et toalett er ikke den mest underholdende jobb, men hvis du er villig til å bruke metoder og utstyr som takler den tette, kan det bli fjernet uten et stempel.

Bruksanvisning


•  Legg et gammelt håndkle på gulvet sammen med den tette toalett. Sette en tom bøtte på toppen av håndkle.

•  Bruk gummihansker for å holde hendene rene. Komme inn på baksiden av toalettskålen, i nærheten av avløpsrør, og eventuelle tilstopping materialer du kan nå fjerne. Tømme innholdet i bøtte inn i en søppelsekk og kast.

•  Grav ut overflødig vann med en liten kopp. Fjerne vann fra toalett bolle til det er bare noen få inches av vann igjen.

•  Hell 1/2 kopp Borax pulver inn på toalettet og la den sitte i 10 minutter. The Borax renser naturlig skitt og buildup som bidrar til tette.

•  Hell 2 kopper kokende vann i toalettet for å vaske bort Borax og tette. Skylle toalettet for å sørge for at tresko er fjernet. Gjenta disse trinnene to eller tre ganger, hvis det er nødvendig.