Hovudside

Hvordan Anchor et skur til Betong

by Walther

Hvordan Anchor et skur til Betong

Produsert røyter som sitter direkte på flatt underlag må forankres for sikkerhets skyld, så vel som beskyttelse mot naturelementene. Lette vinder kan flytte eller velte et skur, skade eller ødelegge strukturen samt eiendommen lagret inne. Den enkleste måten å sikre et skur til betong er med konkrete ekspansjonsbolter. Installere boltene krever boring av hull gjennom skjulet bunnplate og direkte inn i betong med en hammer drill.

Bruksanvisning


•  Finn hjørnestolpe inne i skuret. Plasser merker på midten av bunnplaten på motsatte sider av hjørnet innlegget for å indikere hvor du vil installere hver anker bolt. Plasser merker på midten av bunnplaten nær dører og åpninger av skjulet også.

•  Fest en 1/2-av-5-tommers mur bit til en hammer drill. Hold spissen av murverk bit på en mark man gjort på bunnplaten, og bore et hull tvers gjennom treet og inn i betongen. Fortsett boring inntil hammer drill er chuck når bunnplaten. Skyv spinne litt inn og ut av hullet for å fjerne avfall.

•  Plasser den koniske enden på en 1/2-av-fire-tommers forankringsbolten inn i det borede hull. Treffer baksiden av forankringsbolten med en hammer til bolten sitter fullstendig inne i hullet.

•  Sett en skiftenøkkel over anker bolt hode, og vri den med klokken slik at bolten i ermet ekspanderer inne i hullet.

•  Bor hvert par av hullene på skur hjørne post og installere ankerboltene på samme måte som du brukte tidligere. Bore forskjøvet hull gjennom skjulet hele bunnplaten, og installere flere festebolter til å feste skur på plass.

Tips og advarsler


  • Bruk støvmaske og vernebriller når du bruker elektroverktøy og boring i betong,