Hovudside

Hvordan legge til Lights til en Cub Cadet traktor

by Walther

Eldre versjoner av Cub Cadet traktorer ikke er utstyrt med lys. På den tiden en traktor ikke trenger belysning fordi bøndene ikke fungerte om natten. Etter hvert Cub Cadet begynte å produsere traktorer med frontlykter. Legge til frontlykter til en eldre traktor som ikke har forhåndsinstallerte frontlykter er en oppgave som kan være ferdig i omtrent en time. Pakkene er tilgjengelig for denne oppgaven, selv om man ikke kan bli funnet, de fleste bil-butikker bære enkeltdeler som kan oppnå samme resultat.

Bruksanvisning


•  Finn en plass for en vippebryter på traktoren. Denne plasseringen bør være innen lett tilgang til sjåføren vanligvis et sted på dashbordet. Den bør ha en klar bane til å kjøre en ledning til batteriet.

•  Installer vippebryteren monteringsplate til traktoren. Dette bør være to skruer og en metallplate. Trykk på metallplaten mot det stedet der den skal monteres. Skru de to skruene gjennom de to hullene i platen for å feste den til dashbordet.

•  Kjør ledningene fra vippebryteren til batteriet. La ledninger hengende fritt. Ikke koble dem.

•  Strip en tomme av gummibelegget fra enden av hver ledning utsette metall inni. Finn de fire portene på baksiden av bryteren, to negative og to positive. En negativ port og en positiv port er ansett å være et sett. Ett sett er merket makt i og den andre kraften ut. Kraften sendes inn til vippebryter, når bryteren er slått på vil den sende strøm tilbake gjennom ut portene til lysene. Koble de røde og svarte ledningene til makten i settet. Den røde ledningen er den positive ledning og skal settes inn i den positive port. Den sorte er den negative ledning og skal settes inn i den negative port. Følge bestemte produserer instruksjoner for ledningene kobles til porten. Hver vippe vil variere på hvor ledningene er tilkoblet. De fleste er satt inn gjennom et hull i et stykke av metall som stikker ut fra baksiden. Tråden blir deretter vridd tett rundt metallet for å holde den på plass.

•  Finn en posisjon på forsiden av traktoren for lys. Dette bør være en posisjon som ikke har noe foran den. Hvis du bruker en plog eller andre vedlegg sikre at lyset posisjon er over det høyeste punktet på plogen. Den beste plasseringen for dette er på panseret eller fender.

•  Bor et hull gjennom panseret eller fender der lysene vil bli installert. Bruk samme størrelse bit som bolten på belysningen forsamlingen. Dette bør være definert i bruksanvisningen.

•  Sett bolten av belysningen forsamlingen inn i hullet opprettet. Stram mutteren på baksiden av bolten. Plasser lys til ansikt bort fra fronten på bilen. Sørg for at belysning ligaen er sikker og tett.

•  Kjør ledningene fra lysarmatur til vippebryter. Skjule ledningene inne i fender eller trim av Cub Cadet traktor og sørge for at de er borte fra alle bevegelige deler.

•  Strip en tomme av gummibelegget fra enden av hver ledning for å eksponere metallet på innsiden. Hvis to lyskastere blir installert. Koble den røde, positive ledningen fra hvert lys ved å vri metall ender rundt hverandre. Gjenta med de svarte, negative ledninger. Fest den røde positive ledningen til strøm ut positive port. Fest den svarte negative ledningen til strøm ut negative port.

•  Koble vippebryteren til vippemonteringsplate. Mest bare klikker på plass.

•  Løsne klemmen på batteripolene. Fjern to inches av gummibelegg fra hver ledning for å avsløre metall inni. Pakk den eksponerte metal av den røde, positive ledningen rundt den positive batteriet innlegget. Bytt ut batteriet terminal over batteriet innlegget. Sørg for at det er tett rundt innlegget. Gjenta med den svarte negative wire, på den negative innlegg.

•  Vend vippebryter og sørge for at strømmen er på reise til lysene og slå dem på. Vippebryteren trekker strøm direkte fra batteriet. Traktoren trenger ikke å være i gang for å gi strøm til lys. Ikke slå av lysene for lenge uten traktoren kjører eller det vil tappe batteriet, hindrer bilen i å starte.

Tips og advarsler


  • Vippebryteren og ledninger hvis kjøpt separat trenger å matche wattstyrke, strømstyrke og måle av lyset. Les spesifikasjonene nøye før du kjøper disse elementene. Feil størrelse amp på vippebryteren kan føre til at det tar fyr eller ikke fungere. Kjøpe en vippebryter med en bryter så hvis strømstyrken er for høy vil det automatisk slå den av.
  • Ved bruk av to lys på en bryter sikre at du doble mengden av strømstyrken pull for å imøtekomme for både lys, eller bruke en egen bryter for hvert lys.