Hovudside

Hvorfor varmt vann fra My Water Heater Stink?

by Walther

Hvorfor varmt vann fra My Water Heater Stink?

Hvis du ser frem til en varm dusj, er det siste du ønsker for vannet fra varmtvannsberederen å stinke. Vond lukt av råtne egg i varmt vann er en advarsel om at din varmtvannsbereder trenger vedlikehold.

Årsak


Vannet fra varmtvannsberederen stinker fordi svovel bakterier lever inni den. Bakteriene produserer hydrogensulfidgass. Når hydrogensulfid oppløses i varmt vann, det gir vann lukt og smak av råtne egg. Dette er ikke en helserisiko, men det kan gjøre din varmt vann unappealing.

Løsninger


Bli kvitt svovel bakterier vil stoppe dem fra å sette hydrogensulfid i varmtvannsberederen vann. Øke temperaturen på varmtvannsberederen til over 140 grader Fahrenheit, og la den være der i flere timer. Dette vil drepe bakterier. Spyl vann fra varmtvannsbereder og la den fylle med nye, untainted vann.

Betraktninger


Svovel bakterier ofte tilbake til varmtvannsberedere. Du kan bli kvitt dem ved å spyle ovnen. Fjerne magnesium stanga i varmtvannsberederen og erstatte den med en laget av sink kan bidra til å redusere problemet med bakterier, men gjør det, kan annullere garantien. Før endre din varmtvannsbereder, snakke med en rørlegger profesjonell.