Hovudside

Slik reparerer Vann Skadet Gulv i en Mobile Home

by Walther

Slik reparerer Vann Skadet Gulv i en Mobile Home

Vann er den ultimate fiende av et mobilt hjem etasje med gulvet laget av sponplater. En liten mengde av vann fra en lekkasje kan mykne og svekke sponplater, og over tid, blir det svake nok til å falle sammen under en liten mengde trykk. Sponplater kan ikke repareres og bør erstattes med kryssfiner, som er mer holdbar. Reparere en vann-skadet etasje i et mobilt hjem er et spørsmål om å fjerne gulvbelegget, kutte ut den skadede sponplater og erstatte den med sterkere kryssfiner.

Bruksanvisning


En rulle tilbake teppet eller kutte ut linoleum over vannskader, og fjerne det for å avsløre sponplater subflooring. Du kan bruke teppet, men du må skifte linoleum med nytt gulvbelegg.

•  Finn bjelkene under sponplater ved å kjenne på gulvet og leter etter rader av skruene som fester gulvet. Bruk en blyant for å markere hvor du skal kutte sub-gulv.

•  Bruk en sirkelsag for å skjære ut soft spot hele veien til nærmeste bjelke på begge sider. Still bladet mindre enn 1 cm for å holde fra skade bjelkene. Fjern skruene i reparasjonsområdet med en drill, og bruke et brekkjern for å lirke opp den gamle sponplater. Fjern eventuelle skadet isolasjon, rense området for rusk og installere ny isolasjon.

•  Bruk en sirkelsag å kutte to-by-4-tommers plater til å passe mellom eksisterende bjelkelag hvis du trenger mer støtte for gulvet patch. Skrue støtte bjelkene til de gamle bjelkene med en drill og 2-tommers galvaniserte skruer. Hvis reparasjon er på veggen linje og bjelkene er for langt under veggen linje for å feste kryssfiner, legge til ett eller to støttebjelker slik at kryssfiner kan skrus fast til bjelke.

•  Bruk en sirkelsag, og kutte kryssfiner til å passe på plass. Kjør en perle av bygging lim på toppen av bjelkene, og sette kryssfiner lapp på plass på bjelkene. Bruk en drill og 2-tommers galvaniserte skruene for å feste kryssfiner til bjelkene. Sett på gulvbelegget ved å rulle tilbake teppet eller installere ny linoleum.

Tips og advarsler


  • Hvis du har flere flekker av vannskader i samme rom, bør du vurdere å bytte ut sponplater med sterkere kryssfiner på hele gulvet i det rommet.
  • Slitasje vernebriller og et maleri maske når trekke opp gamle gulvbelegg eller bruke bygging lim.