Hovudside

Dekorere ideer for Wall Mirrors

by Walther

Dekorere ideer for Wall Mirrors

Du trenger ikke å betale for livløs og kjedelig vegg speil. Dekorere vegg speil kan drastisk endre sitt utseende. Du kan bruke ulike dekorere ideer for å legge til en ny vri og utfylle rommet. Dekorative teknikker gjør speilet et samlingspunkt i rommet, enten det forblir funksjonell eller blir et rent estetisk stykke.

Paint


Male et speil er en billig måte å legge til en ramme-lignende utseende. Anmeldelse av de viktigste fargene i rommet. Å male speilet er kanter, kjøpe komplementære farger akrylmaling. Ingen primer eller sliping nødvendig. Bruk en rett kant og bevel å sikre kantene og linjer er rette mens maleri.

Stick-On Sjablonger


Kjøpe stick-on sjablonger som matcher rommets dekorative tema. Rengjør speilet. Plassere et lite stykke dobbeltsidig tape på baksiden av hver sjablong. Fest til speilet på veggen. Flytt sjablonger rundt til du har dem akkurat slik du ønsker. Arbeide med en sjablong på en gang; fjerne dobbeltsidig tape og kompet og plass på forhåndsbestemt sted.

Teksturerte elementer


Velg teksturerte elementer for å matche rommets dekorere ordningen. For eksempel, ville skjell fungere godt for en strand eller hav tema. Sedertre chips vil utfylle en rustikk tema. Begynn på toppen høyre hjørne kant av veggen speil. Plasser en liten dråpe varmt lim med limpistol. Fest teksturert element. Hold strukturert element på plass for to minutter for det å stille. Fortsette rundt hele kanten av veggen speil.

Dusker eller flettet tau


Velge og kjøpe dusker eller flettet tau som matcher fargene i rommet. Fest dusker til hjørnene av speilet eller langs den øvre kanten av speilet. Med varmt lim metoden som brukes i for å feste strukturerte elementer, fester flettet tau rundt kanten av speilet for å gjøre et speil ramme.

Familiebilder


Vise dine familiebilder på en måte som gjør det mulig for enkel justering når du vil. Skriv ut forskjellige størrelser av familiebilder. Bruk en hullemaskin til å lage et lite hull i toppen, midten av bildet. Kjøpe sugekopper med små kroker. Plasser sugekoppene tilfeldig på speilet. Hvis det er noen skadede flekker på speilet, plasserer sugekoppene litt over skjemmet området. Hang familiebilder på sugekoppene gjennom hullet.

Selvklebende Jewel Stones


Bruk en varm limpistolen å feste selvklebende smykke steiner på speilet i et mønster av ditt valg. Dekorere enten bare i hjørnene av speilet eller gå rundt kantene, eller sette inn en stort mønster i midten av speilet. Hvis du liker mosaikk utseende, bruke ulike størrelser og dekke hele speilet.