Hovudside

Rengjøring Berber Carpet Uten Carpet Cleaner

by Walther

Rengjøring Berber Carpet Uten Carpet Cleaner

Berber teppe er vanligvis laget av olefin, nylon eller ull. Den mest brukte materialet er olefin, et syntetisk som er flekken og slitesterk. Berber tepper laget av olefin er populære på grunn av sine kostnader: Olefin er en av de minst kostbare fibre for tepper. Det er også holdbar, lett å rengjøre og er visne og fuzz-resistente. Berber teppe kan rengjøres uten en maskin ved å følge noen forberedende skritt og bruke et skum teppe renere.

Bruksanvisning


•  Støvsug teppet grundig. Bruk en kant vedlegg for å fjerne oppsamlet støv eller rusk fra hjørnene eller kantene på teppet. Hvis du ikke har en kant vedlegg, bruk en kost til å fjerne oppsamlet støv. Høyt trafikkerte områder kan ha nytte av et sekund støvsuging.

•  Fjern dyrehår. Hvis dyrehår er et problem etter støvsuging, Fukt en svamp og kjøre den over teppet. Det er svamper som selges i dyrebutikker for dette formålet. Et annet middel for å fjerne dyrehår er tape. Pakk maskering eller pakking bånd rundt hånden så den klebrige siden vender ut. Ved hjelp av en blotting bevegelse, plukke opp så mye hår som du kan.

•  Påfør Renser, etter produsentens anvisninger. For fet flekker, bruke alkohol eller en tørr-rensing løsemiddel. "Hell det på et papirhåndkle og tørk ... fra utsiden av flekken mot midten. For å fjerne all oljen, kan det hende du må gjenta rengjøringsprosessen flere ganger og kanskje over flere dager fordi oljen kan veken opp gjennom teppet fiber etter første rengjøring, "i henhold til Good Housekeeping hjemmeside. Høyt trafikkerte områder vanligvis ha nytte av en alt stoff blekemiddel (oksygen) flekken og flekkfjerningsmiddel brukt over hele området før rengjøring. Følg produsentens instruksjoner. Det er produkter spesielt for å håndtere pet flekker som ren og nøytraliserer lukt. Søke så snart som mulig etter at flekken oppstår.

•  Påfør skum renere. Skum rengjøringsmidler kommer i en boks. Enkelte selskaper tilbyr montert på en kost-lengde dispenser med en pensel festet for enkelhets skum renere. De samme resultatene kan nås ved å bruke kost-stil kost. Påføre et tynt lag av skum til et 3 til 5 fot-området. Skrubb forsiktig, jobber skum renere inn i teppet. Arbeid fra den indre delen av rommet til døren for å unngå sporing på fuktig teppe. La det tørke grundig. Bruk en vifte for å få fart på tørking.

•  Vacuum grundig og vurdere. Gjenta trinn fire om nødvendig.

Tips og advarsler


  • Bruk teppe løpere på høyt trafikkerte områder.
  • Ikke mette teppet med skum renere, da det kan føre til at teppet for å mørkne.