Hovudside

Hvordan å plante Sago Palm Tree

by Walther

Sago palmer er ikke sanne palmer, men medlemmer av cycad familien. De har lagt oppå tilsvarende de av palmer, og vokse i samme tropiske og subtropiske strøk, så blir ofte referert til som flatene. Den sago palm vokser sakte, så det kan dyrkes i en pott for flere år før du transplantere det til en permanent plassering i gården. Nyplanting det riktig minimerer skade stress og bidrar til å sikre din sago fortsetter å vokse og trives.

Bruksanvisning


•  Spredt en 2- til 3-tommers lag av kompost over en full solhagen seng som drenerer godt og er ikke utsatt for stående vann. Arbeid kompost inn på topp 12 inches av jord, der det gir næringsstoffer og hjelper lufte jord.

•  Dig plantehullet til samme dybde som den sago palm nåværende potten, men sørg for at hullet dobbelt så bred. Løsne jorden i bunnen av hullet slik at røttene lett kan trenge gjennom den.

•  Vann den sago i potten før det overskytende fuktighet renner fra bunnen, da dette bidrar til å løsne jorda for enkel fjerning. Ta tak i sago rundt bunnen av bagasjerommet og løft den fra potten, dundrende sidene av potten for å løsne roten-ball hvis det er nødvendig.

•  Sett sago i plantehullet. Justere nivået på jorda under roten-ball etter behov, slik at sago palm sitter i sengen på samme dybde det vokste i sin pott.

•  Fyll rundt sago palm røtter med jord. Lett fast jorda rundt planten med hendene. Vann grundig etter planting slik at eventuelle luftlommer i jorda kollaps.

Tips og advarsler


  • Du kan også plante den sago palm i en større beholder. Velg en pott ett femtinitti størrelser større enn den sago er for tiden vokser i og plante det på samme dybde.