Hovudside

Hvordan bygge et opphøyd Hage Container

by Walther

En hevet hage container eller en planter på beina gir mange fordeler - det reduserer ryggproblemer ved å hindre gartneren fra bøying for lav, reduserer plantevernproblemer, og øker gi fordi hver kvadratcentimeter er ment utelukkende for planting. Folk med dårlig rygg eller begrenset mobilitet kan enkelt få tilgang hevet hager og dyrker sin favoritt planter. Bygge en planter fra redwood eller annen trelast av ditt valg er en enkel prosess som øker hage plass på en veranda, terrasse eller annet sted der plassert.

Bruksanvisning


•  Mål og kuttet en 12-fots lengde på 2-by-4-tommers trelast i fire lengder på 33-inches hver. Skjær de resterende to 12-fots lengder i fire like biter. Arrangere to lengder for å danne en L med den smale enden av en flush mot langsiden av den andre. Sett 3:57 3-tommers galvaniserte skruer inn i krysset for å bli med de to delene. Gjenta denne prosedyren for å danne tre flere planter bena.

•  Skjær en 12-fot lange 1-by-12-tommers bord i to 35-tommers stykker for de korte sidene av planter. Gjenta prosessen ved å kutte to identiske lengder fra den andre 12-fots tømmer for endene av planter.

•  Monter planter ved å sikre en sidepiece til to ben. Bli med hvert hjørne av en sidepiece til den smale siden av en etappe stykke med tre skruer. Gjenta prosessen for å feste hjørnene av den andre siden til to ben.

•  Fest sidene til endene av planter, som danner en lukket struktur. Bli med hvert hjørne av en sidepiece til en etappe med 03:57 2-tommers skruer. Gjenta prosessen for å bli med i hjørnene på andre siden til den gjenværende beinet slik at planter er festet til bena.

•  Vri planter over slik den rektangulære boksen hviler over bakken og beina peker mot himmelen. For å danne en base, skjæres de to 6-fot lange 1-by-12-tommers trelast til å passe over den eksponerte overflate av planter. Sentrere begge de parallelle lengder over eksponerte overflaten med en liten åpning i mellom for drenering. Trim overflødig lengde av sidene så grunnkort ligge helt inntil planter omrisset før sikre dem på plass med to-tommers galvaniserte skruer.

•  Skjær 3-fots 2-by-4-tommers bord slik at den passer vinkelrett på grunnkort for å holde dem sikkert. Bli med endene av dette forumet til beina med skruer og skiver.

•  Skjær et ark med plast for å passe over bunnen av planter. Punktere den med tuppen av en skarp kniv til å lage dreneringshull fordeles jevnt utover.

Tips og advarsler


  • Bland kompost, torv mose, jord og vermikulitt før du fyller den i planter.