Hovudside

Slik fjerner fett fra Bar Håndklær

by Walther

Fettflekker kan være tungvint å fjerne, men i en tverr håndkle fettflekker er enda mer problematisk på grunn av den superabsorberende av materialets beskaffenhet. WD-40 vil fjerne nesten alle typer fett, fra motor fett til matoljer. Hvis du har prøvd flytende oppvaskmiddel alene uten å lykkes, er det fortsatt en metode for å fjerne fettflekker før du bestemmer deg for å kaste din bar håndklær ut.

Bruksanvisning


•  Sug opp fett umiddelbart med et papirhåndkle. Hvis du kan få til fett før den setter inn, vil fjerne flekken være enklere.

•  Dekk flekken med WD-40. La det stå i 20 til 30 minutter.

•  Sett nok væske oppvaskmiddel på flekken for å dekke det. Ikke bruk et oppvaskmiddel med ekstra farge fordi dette kan skape en annen flekk. La oppvaskmiddel suge inn i stoffet.

•  Vask bar håndkle som vanlig i vaskemaskinen med vanlige klær vaskemiddel.

•  La bar håndkle for å lufttørke. Noen ganger kan en flekk vil forbli som ikke er synlig når duken er våt, men tørking i tørkeren vil sette flekken og gjøre det vanskeligere å fjerne. Dersom flekken fortsatt, behandle det med WD-40 og flytende oppvaskmiddel igjen. Når tilfreds flekken er fjernet, vaskes en gang til for å fjerne eventuelle gjenværende WD-40 og tørr som vanlig.

Tips og advarsler


  • Ikke pust, svelges, eller tillate WD-40 for å komme inn i øynene. Følg advarsler og lese sikkerhetsarket (link inkludert) før use.Do ikke tørre klær med WD-40 på den i tørketrommelen som det er en sjanse for at det oppstår brann.