Hovudside

Hvordan Endre lyspære i Square Innfelt belysning

by Walther

Square innfelt belysning er en kreativ vri på et gammelt konsept, puste nytt liv inn i utformingen av et rom. Men du har fortsatt å endre lyspære når det brenner ut. Selv om det kan være litt vanskelig å gripe pære i noen tilfeller, endre lyset i en firkant innfelt belysning ligaen er ganske mye som å endre noen annen pære.

Bruksanvisning


•  Slå av lys bryteren som styrer innfelt belysning eller slå av strømmen til det rommet hvis du ikke får tilgang til bryteren.

•  Skru eller snapper ut den ytre ringen rundt belysning ligaen som beskytter pæren.

•  Skru ut pæren fra kontakten hvis du kan få et fast grep på pæren, noe som kan være vanskelig hvis pæren og sokkelen åpningen er tett i størrelse. Trykk på midten av et stykke duct tape til pære hvis du cana € t grep ™ pæren med fingrene alene. Trykke de to endene sammen for å danne et håndtak og vri den mot klokken for å løsne pæren.

•  Skru inn en ny pære av samme effekten som den gamle lyspæren ved å sette enden inn i kontakten og vri med klokken. Erstatte den ytre ringen. Gjenopprette strømmen til stikkontakten eller snu bryteren for å sikre lys fungerer.