Hovudside

Hvordan erstatte et toalett tank

by Walther

Det er en skitten jobb, men noen må jo gjøre det. Det er et par grunner til å erstatte et toalett tank og ingen av dem er hyggelige. Men om det er en sprukket tank, en defekt ventil eller siste utvei for å fikse en generell toalett problem, er det viktig at når du prøver å erstatte et toalett tank du gjør det riktig første gang. Følg disse trinnene for å skifte et toalett tank.

Bruksanvisning


•  Mål og erstatte den tanken. Et toalett tank er ikke noe du ønsker å anslå eller tilnærmet. Mål toalett tank og gjøre oppmerksom på eventuelle merkenavn eller serienumre som vil hjelpe deg å finne riktig erstatning. Kjøpe en erstatning tank og sørge for at det samsvarer med den gamle tanken før start prosessen med å erstatte tanken.

•  Slå av vannet og tømme tanken. Steng av vannet til toalettet. Hvis du har en vannavstengningsventil på toalettet, slå den av. Deretter tømme tanken ved å spyle toalettet et par ganger. Svamp opp det gjenværende vann i bunnen av tanken og koble fra vanntilførselsledningen.

•  Fjern mutterne. Under tanken på toalettet, et sett av muttere feste beholderen til den nedre delen av toalettet. Å fjerne disse tett montert nøtter, bruke en liten bit av gjennomtrengende smøremiddel som WD-40 og la oljen sitte på nøtter for så mye tid som mulig. Prøv å skru av mutrene etter smør dem. Hvis dette ikke fungerer, ta en baufil og så gjennom dem.

•  Endre ventiler og skiver. Siden du allerede albue dypt i denne vanskelige DIY-prosjekt, kan du like godt gå avstand og endre noen ventiler og skiver. Sett på kjegleformede pakning og tanken pute pakning. Også erstatte alle andre skiver og bolter som du ser.

•  Sett på tanken. Det siste trinnet er å løfte den gamle tanken av toalettet. Senk ny tank på den nedre delen av toalettet, huske å plassere gummipute mellom de to delene. Sett boltene gjennom bunnen av tanken gjennom bunnen av toalettet. Deretter skru mutterne på boltene under toalettet og stramme dem med en spud nøkkel.