Hovudside

Slik installerer Utvendig Tile

by Walther

Utendørs underholdende er stadig mer populært, men å skape et vakkert utendørs plass til å underholde dine gjester kan virke vanskelig. En enkel måte å øke den estetiske appell av hagen din underholdende miljø er å installere utvendig flis i din uteplass.

Bruksanvisning


•  Velg det området du ønsker å flis. For å få til brukervennlighet og pris, er det best å velge et område som allerede har en sement skive, for eksempel en eksisterende gårdsplass. Hvis du ikke har en slik skive allerede, har man helte og herdet før du går videre til neste trinn.

•  Shop rundt på lokale flis leverandører for eksteriør-grade fliser. Hvis du ikke er sikker på om en viss flis er akseptabelt for utendørs bruk, spør en butikk ansatt. Innendørs flis vil ikke holder seg godt i et utendørs miljø, så sørg for å kjøpe riktig type.

Vurdere kostnader, farge og holdbarhet når du gjør din beslutning.

•  Kjøp fugemasse i en farge som koordinerer godt med fargen på flisene. Bestem om du ønsker en fugemasse som vil skille seg ut fra fliser eller en som vil gli inn i dem. For eksempel, hvis du bruker en lys grå fliser, velg en lys grå fugemasse hvis du vil at den skal passe inn i. Velg en mørk svart fugemasse hvis du vil at den skal skille seg ut.

•  Rengjør sement SKIVE godt. Bruk en kraftig strøm av vann for å få all skitten ut av overflaten. La sement tørke godt (minst 12 timer) før du går videre til neste trinn.

•  Arbeid i små seksjoner av gangen, bruke fugemasse til sement SKIVE. Deretter plassere brikkene, samkjøre dem nøye. For mer nøyaktig plassering, bruker flis avstandsstykker for å sørge for at alle brikkene er nøyaktig samme avstand fra hverandre.

6 Vent flisene tørke og satt på plass.

•  Gå tilbake over flisene med fugemasse, fylle i mellomrommene mellom hver av flisene.

•  Bruk vann og en svamp eller klut til å tørke av overflødig fugemasse av overflaten på flisene.

•  La mørtelen tørke i minst 48 timer før slik at hvem som helst til å stå eller gå på den.