Hovudside

Hvordan Kill Kloakk Fluer

by Walther

Hvordan Kill Kloakk Fluer

Kloakk fluer er et stort problem for mange huseiere. En kvinnelig kloakk flue kan legge opptil 200 egg på et tidspunkt som klekkes i løpet av 48 timer. Dette insektet er funnet i fuktige og fuktige områder som under pumper, badekar, vasker og rundt våt rør, hvor de beiter av bakterier. Det er fire stadier i livet til en kloakk flue inkludert egg, larve, puppe og voksen scenen. De tre første stadiene ta to til tre uker å fullføre, og det voksne stadiet varer ca tre uker. For å forhindre dette insekt fra avl, er det viktig å drepe den. For å eliminere angrep, må larvene også bli drept.

Bruksanvisning


•  Ta en stålbørste og rense ut det indre av rørene der kloakk fluer er infesting. Fjern så mye rusk i rørene som mulig. Hvis du ikke kan nå alle områder av rørene, bruke en skiftenøkkel til å ta dem fra hverandre. Sørg for å forsegle rørene tett når du setter sammen dem.

•  Kok opp vann i en kjele og hell det ned i avløpet slik at det går gjennom hele innsiden av rørene for å drepe bakterier. Gjøre dette flere ganger for å skylle ut alle løse rusk restene fra stålbørste.

•  Hell den antibakterielle avløp gel inn i rør og la den sitte som anvist på emballasjen. Dette vil drepe eventuelle tiloversblevne bakterier på innsiden av rørene som det kokende vannet gjorde ikke og vil forhindre reinfestation oppstår etter rengjøring.

•  Spray utsiden av rørene der du kan nå med en insektsspray for å eliminere kloakk fluer utenfor rørene. Spray som anvist på boksen og gjenta noen få dager til kloakkfluer er helt borte.