Hovudside

Hvor mye du skal lade til Landscape

by Walther

Hvor mye du skal lade til Landscape

En kunnskapsrik, dyktig og flittig anleggsgartner kan forvandle den mest trekk og ustelte for villmarken i en vakker og rolig uteområde, som i betydelig grad kan legge til verdien av en eiendom og legge til eierens glede av sine uteområder. Men når du bestemmer hva du skal belaste kundene, en landscaper først må klart definere hvilke tjenester vil bli gitt.

En manns landscaper kan være en annen manns altmuligmann, og de tjenester som landscapers gir kan variere betydelig. Det er sikkert at en sann landscaper vil gjøre langt mer enn å klippe gresset og bruke en løvblåser på en jevnlig basis.

Potensielle kunder


I tillegg til den enkelte boligkjøper, kan en landscaper finne forretningsmuligheter, hvor som helst er det plener og hager for å opprettholdes, for eksempel kommunale parker, golfbaner, botaniske hager, hoteller, skoler, høyskoler og begrunnelse og innendørs beplantning av forretningslokaler.

Krav


En profesjonell landscaper må ha betydelig kunnskap på mange områder. Disse inkluderer: miljø, botanikk, klima, topografi, planting soner, liggende installasjon, plantemateriale, jord vitenskap, og pest og sykdom identifikasjon og kontroll. Han må også ha en vilje til å påta seg hardt, manuelt arbeid og arbeid i alle typer vær.

Tjenester


Tjenestene som en landscaper utfører vil omfatte alt som har med utvikling og vedlikehold av uteområdet. Ifølge Bureau of Labor Statistics, de liggende eller opprettholde grunnlag av eiendom med hånd eller elektroverktøy eller utstyr, utføre en rekke oppgaver, som kan bestå av en kombinasjon av følgende: torv legging, plenklipping, trimming, planting, vanning, gjødsling , beskjæring, graving, raking, sprinkleranlegg, og installasjon av strukturer som vegger og lysthus. En landscaper vil også samarbeide med andre fagfolk som landskapsarkitekter og arborister. I områder der svømmebasseng er vanlig, kan landscapers selv forventes å opprettholde disse.

Trening


En profesjonell landscaper vil generelt ha foretatt noen formell yrkesopplæring. Læreplasser er vanlig, og kombinerer teoretiske og akademiske studier med praktisk erfaring. Studieprogrammene i fag som hagebruk, botanikk og landskapsarkitektur er også tilgjengelig og ta tre til fire år å fullføre. Online og fjernundervisning er også tilgjengelig, og kan gjennomføres i et tempo som er egnet til studenten.

Prising


I å utvikle en pris for tjenester, er det viktig å ta en rekke faktorer i betraktning, for eksempel kostnader til formell utdanning og opplæring, forretningsoppstartskostnader, utstyr, transport og andre typiske kostnader som kontorkostnader. Tiden et prosjekt vil ta å fullføre bør også være priset inn, så bør materialkostnader, den geografiske plasseringen, og raffinement og forventninger til klienter. Det er også viktig å sammenligne priser mot de av lokale konkurrenter. Department of Labor statistikk for 2010 viser at en landscaper kan forvente å motta ca $ 15 til $ 20 per time.