Hovudside

Hvordan Cut røtter fra en kloakk linje

by Walther

Hvordan Cut røtter fra en kloakk linje

Selv om de fleste husholdning kloakknettet er laget av PVC (Polyvinylklorid) eller ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) plast og er langvarig, kan trerøtter jobbe seg inn i røret gjennom en gammel felles, eller liten sprekk i linjen over tid - avfall drypper gjennom sprekken vil fremme veksten av trerøtter. Hvis den underjordiske kloakkrøret er nær overflaten, kan den kloakk stige opp og la en dam på bakken, skaper helsefare. Reparasjon av røret medfører kutte røtter fri av røret, fjerne den skadede delen og erstatte det med et nytt rør.

Bruksanvisning


•  grave seg ned til den skadede avløpsrør seksjon med en hage spade, fjerning 6 inches av jord på begge sider av og under, røret - dette gjør det mulig for en enklere reparasjonsprosessen. Skjær vedlagte trerøtter fra røret med en hage sag eller håndsag - ikke kutte røtter som ikke har kommet på røret, da dette vil unødvendig skade treet.

•  Merk av kloakk linje 6 inches på hver side av det skadede området - bruk et målebånd, og svart tusj for PVC, og en snekker blyant for ABS. Hvil blad av en håndsag på en av merkene. Med bladet holdes vinkelrett på røret, så en rett linje gjennom avløpsrøret. Skjær gjennom røret på de resterende mark ved å følge samme prosedyre.

•  Fjern saget rørdelen. Plasser et verktøy kniv blad i en 45-graders vinkel på innsiden slutten av begge saget rørendene, og flytte bladet rundt røret rim å fjerne alle grader. Kjør et målebånd fra en saget rør enden til den andre, og kuttet en ny PVC-rør-delen til denne lengden. Fjerne gradene fra saget slutten.

•  Rengjør rundt eksisterende saget rørendene med en fuktig klut. Bruke børsten er festet til innsiden av lokket et kar av PVC-primer for å anvende primer rundt utsiden av både eksisterende rørender, til en bredde på 1 cm. Gjelder også PVC primer til de utvendige rør endene av nyklippet PVC-rør på samme måte. Deretter prime innsiden av to rette PVC-koplinger.

•  Brush PVC sement på det grunnede utenfor endene av både eksisterende saget rør - sement bokser har også en pensel festet på innsiden lokket. Brush PVC sement på en indre ende av de to koplinger. Skyve en sementert slutten av hver kobling til de eksisterende saget rørendene - hold koplingene til rørendene i fem sekunder, for sement for å stille.

•  Børste PVC sement på de gjenværende innvendige endene av koplingene, og de ​​grunnede ytre ender av den nye PVC-rør. Presse endene av den nye PVC-rør inn i muffene, og holder rørene til muffene i fem sekunder. Påfyll hullet med tilbakefylling med hage spade.

Tips og advarsler


  • Sørge for at den nye rørseksjon, og koplingen er den samme diameter som den eksisterende avløpsrøret.
  • Hvis reparere en ABS kloakk linje, bruker ABS pipe, ABS koplinger og ABS sement. Det er imidlertid ingen primer nødvendig for å skape leddene.