Hovudside

Hvordan fikse en Burn Mark i en Butcher Block Counter

by Walther

Hvordan fikse en Burn Mark i en Butcher Block Counter

Slakter blokker gi deg en alvorlig arbeidsflate på kjøkkenet for skjæring og hakking kjøtt og grønnsaker. Mens over tid kan de samle et lass av arr fra slike mat forberedelse aktiviteter, riper og hakk er ingenting i forhold til en skjemmende brenne mark på slakter blokk. En brenne mark gjør din slakter blokk fra en profesjonell arbeidsflate til et stygt over natten. Men du trenger ikke å leve med en slik skavank.

Bruksanvisning


•  Fest en bit av 80-sandpapir til bunnen av en elektrisk slipemaskin. Kjør sander rundt arealet av slakter blokk, konsentrerer det i området der den brenne mark er. Gjenta med 220-sandpapir.

•  Gni overflaten med en tack klut til å tørke opp alt pussestøv. Helle like deler blekemiddel og vann i en bøtte. Dypp en svamp i blandingen og tørke ned slakter blokk.

•  Sug en fille i hvit eddik og tørk ned slakter blokk. Deretter legge til en prikk av oppvaskmiddel til en ren, fuktig svamp og tørk ned overflaten på slakter blokk.

•  Fest et stykke 360-sandpapir til elektrisk slipemaskin og gni den rundt arealet av slakter blokk. Dypp en ren skum pensel i mineralolje og påfør et tynt lag til toppen av slakter blokk.