Hovudside

Hvordan Videre Mail til noen andre

by Walther

Hvordan Videre Mail til noen andre

Hvis du drar på en lang tur, kan det være lurt å ha all e-posten videresendes til en venn eller et familiemedlem hus for oppbevaring. Denne tjenesten er tilgjengelig gjennom USA Postal Service og kan settes opp enten midlertidig eller permanent. I det siste ville du ha måtte fysisk gå til postkontoret for å fylle ut de riktige skjemaene, men i dag kan alt gjøres på nettet. Online-tjenesten krever en avgift på $ 1, betalt med kredittkort; hvis du går til postkontoret for å slå i form, er tjenesten gratis.

Bruksanvisning


•  Be tillatelse fra den personen du ønsker din mail videresendt. Hvis de er uvitende, kan viktige bokstaver bli kastet bort eller forlagt. Hvis du ønsker å sette opp videresending av post på nettet, går du til trinn 2. Hvis du ønsker å sette opp videresending av post i person på postkontoret, hopp til trinn 5.

•  Åpne den elektroniske offisielle skjema for adresseforandring på United

States Postal Service. (Se Ressurser for en link.)

•  Klikk på knappen merket "Klikk her for å begynne." På neste side, velger du enten midlertidig eller varig adresseendring, avhengig av situasjonen. Skriv inn datoen du ønsker videresending til å starte i feltet og klikk "Fortsett". Hvis du valgte en midlertidig endring, oppgi både startdato og datoen du kommer tilbake.

•  Velg om du er en person, familie eller bedrift på neste side ved å klikke på riktig merket boksen. Etter å ha trykket på "Fortsett" -knappen, vil du bli ledet til en side ber om fullt navn, eksisterende adresse og adressen som du ønsker å ha posten videresendes til. Fyll ut all denne informasjonen helt. Skriv inn ditt kredittkortnummer for å betale en avgift på $ 1 for denne tjenesten. Hvis du ikke har et kredittkort med fakturering til din postadresse, eller du ikke ønsker å betale gebyret, fortsett til trinn 5.

•  Fyll ut skjema for adresseforandring som skissert på nettet, men i stedet for å sende inn når du er ferdig, skrive den ut og sende inn skjemaet til postkontoret eller ta det over for hånd. For dette trenger du ikke et kredittkort. Ellers kan du gå til postkontoret i person og be om et skjema for adresseforandring. På papirform, mark i den aktuelle boksen hvis dette er en midlertidig endring av adresse, sammen med start- og sluttdatoer for å videresende e-post.