Hovudside

Har Toaletter slites ut?

by Walther

Har Toaletter slites ut?

Selve toalettet selv, beholderen og tanken, er bygget for å vare i en ubestemt antall år. I eldre boliger, vil du ofte finne en gammel modell toalett som fortsatt fungerer. Selv om ligaen i seg selv vil være i god stand med riktig vedlikehold utføres på det, muttere og bolter av toalettet, sammen med spyle systemets arbeidsdelene, skal slites ut.

Hjelpe Toalett Siste


Utsiden av kosmetiske grunner, for eksempel farge og ett stykke versus todelte modellene, den eneste grunnen til å erstatte et toalett er hvis den ligaen er brutt mens blir installert eller flyttet slik at indre deler kan repareres. Beskytter mot denne type skade ved alltid å sette på toalettet på et håndkle eller avis for å beskytte den ligaen fra et hardt gulv. Også, ikke stramme mutrene på skapet bolter i toalettet basen eller nøtter som forankrer tank-til-bolle bolter.

Tank deler som slites ut


Komponentene i tankens spylesystem, som består av spyleventilsammenstillingen og fyllingsventilen i vannklosetter, er de deler som ofte er den skyldige bak toalett problemer. Disse delene er vanligvis laget av plast eller gummi og slites ut og må byttes ut eller rengjøres. Når toalett fantom rødmer eller løper hele tiden, skurken bak det er en av disse delene. En del særlig som ofte svekkes på innsiden av tanken er gummiklaff som åpner og lukker for å la vann ut av tanken og deretter forsegle den i.

Deler under Toalett


En lekkasje som siver ut fra undersiden av toalettet betyr ikke toalettet selv er utslitt. En voks ring er installert under toalettet, noe som gir en tetning mot vann og kloakk gasser. Når denne voks ring slites ut, du får lekkasje fra undersiden av ligaen. Bare erstatte voks ring. Også, hvis toalettet bergarter, problemet er ofte en skadet flens, ujevnt gulv eller muligens en defekt voks ringen igjen. Reparere noen av disse komponentene og toalettet sitter vanligvis jevnt.

Vedlikehold


Hvis igjen uten regelmessig vedlikehold, kan toalettskålen vise svake flush, noe som betyr ikke toalettet er utslitt. Den spyling makt er svekket når, over tid, mineralforekomster tette felghull under leppen av bollen, som hindrer vannstrømmen fra tanken til bollen. Tresko kan renses ut ved å plassere tape over felg hull og helle eddik ned tankens overløpsrøret. La eddik sitte over natten. Rense ut hullene ved å bruke enden av en utrettet ut ledningen henger. Også, opprettholde en vanlig tidsplan for å rense ut bollen og toalettet er utenfor overflaten. Dette holder utseendet enda en gammel toalett tiltalende.