Hovudside

Slik Doner brukte møbler i Denver

by Walther

Slik Doner brukte møbler i Denver

Hvis du bor i eller i nærheten av Denver, Colorado og du oppgraderer din møbler, kan du donere brukte møbler. Dette er en fin måte å bli kvitt din gamle møbler og hjelpe andre i nød på samme tid. Før donerer, inspisere møbler for å sikre at det er i god nok stand for gjenbruk. Også, husk at mange donasjon steder kan gi deg en kvittering, slik at du kan skrive av donasjon som et skattefradrag.

Bruksanvisning


•  Kontakt lokale veldedige grupper som Frelsesarmeen, Goodwill eller Colorado-baserte Arc Thrift Stores. Disse gruppene ta donasjoner av møbler, rydde dem opp og videreselge dem til en minimal kostnad. Selv om disse stedene selge donasjoner, går pengene tilbake til samfunnet og fordeler de i nød. Dette betyr at din donasjon vil hjelpe andre i samfunnet to ganger.

•  Call lokale kirker eller samfunnet arrangører i ditt område som Habitat for Humanity. Mange kirker i Denver har samfunnet oppsøkende programmer som "The Gabriel Project," der de gir familier i nød med gjenstander som møbler. St. Vincent de Paul Society of Denver, drevet av den katolske kirke, donerer til de trengende i tillegg. Habitat for Humanity bygger boliger for familier med lav inntekt og de er alltid i behov av møbler for å hjelpe innrede dem hjem; Denver affiliate av HFH har to uttak steder for donasjoner. Du kan kontakte Denver Outlet på 303-722-5863 for å planlegge en pickup av dine donasjoner.

•  List elementene på nettsteder som Craigslist.com, Freecycle.com eller Free Stuff.com og du kan velge den personen du ønsker å donere dine møbler til. Dette gjør det mulig å vite hvor dine møbler går og sikrer din gamle møbler vil bli satt til god bruk. Å donere via Denver Freecycle kapitlet, må du bli akseptert inn i gruppen via nettsiden.