Hovudside

Hvordan Dekk Sement Steps

by Walther

Hvordan Dekk Sement Steps

Den beste måten å beskytte dine skritt er å belegge dem med mur tetningsmasse mens de fortsatt er i god stand. Hvis du har gjort en feil å forlate dine skritt ubeskyttet, eller du har arvet skritt allerede i forfall, kan du bli fristet til å ringe i en kostbar profesjonell og vask hendene i saken. Men det er ganske enkelt å dekke dine skritt i et nytt lag med sement, noe som gjør dem vises nye igjen. Du kan spare en god del penger og tid ved å gjøre det selv, og også få kompetanse for fremtidige jobber.

Bruksanvisning


•  Sett på et par vernebriller og et par beskyttelseshansker. Armer og ben skal være helt dekket.

•  Tett eventuelle sprekker i dine skritt med en silikonisert latex caulk før du påfører et nytt lag med sement, eller de vil fortsette å ruste innenfra. Lappe noen hull eller pitted områder og la lappene tørke helt før dekker dine skritt med et nytt lag med sement.

•  Bruk en slegge og en kald meisel å banke eventuelle gjenværende løs eller i oppløsning sement fra kantene av dine skritt. Bruke disse verktøyene til å undergrave en "v" formen på ansiktet av hvert trinn under kanten av hver. Dette skaper en overflate for den nye sement "gripe" på slik at den ikke glir ut av den vertikale overflaten på grunn av tyngdekraften.

•  Rengjør all smuss, støv og sement rusk fra området; du kan bruke en kost og et feiebrett eller spray området ned med en hageslange og la det tørke helt.

•  Påfør et tynt, jevnt lag med betong eller sement bindemiddel til alle trinnene ved hjelp av en stor pensel.

•  I en bøtte med en spade, blande sammen det valgte sementprodukt og mengden av vann som ledes av emballasjen.

•  Bruk en metallsparkel å øse opp forberedt sement og påfør et nivå, jevnt lag over hvert trinn. Husk å dekke de vertikale flater i tillegg. Glatte overflaten av sementen med den flate siden av sparkelen. Tillat denne pelsen herde i to timer, og deretter bruke en andre strøk på samme måte. Vente en halv time.

•  Dekk trinnene helt med en stor plast duken og la den nye sementen å herde i en uke. Hver dag, fjern presenning og forsiktig spray trinnene med vann ved hjelp av en fin-tåke sprayflaske eller en hage vert med et funn mister vedlegg. Dette vil sikre en jevn herding.

•  Etter syv dager, fjerne presenningen. Husk å beskytte dine nye skritt med et program av mur fugemasse og la dem tørke helt før du bruker dem.